Umíte někdo vytisknout popis cache s ikonkami nebo slovním vyjádřením atributů cache?
Stalo se mi, že jsem stál pod skálou a jediná indikace byl terén 5, ale v atributech cache ten horolezec byl ![]()
Umíte někdo vytisknout popis cache s ikonkami nebo slovním vyjádřením atributů cache?
Stalo se mi, že jsem stál pod skálou a jediná indikace byl terén 5, ale v atributech cache ten horolezec byl ![]()
no teren 5 by mal automaticky indikovat, ze ide o horolezecku cache
![]()
Asi začnu ty obtížnosti číst, ale zatím se mi nestalo, že by cache potřebovalala lano a nebylo v textu u cache o tom ani Ň ![]()
A umí Skryšotlač ty atributy nebo ne?
Už ano ![]()
Odpověď od autora programu:
Ahoj,
asi pred tyzdnom som zrovna toto do programu pridal, takze v aktualnej verzii (tusim 0.3.5) to ide (zobrazia sa ikonky vpravo hore). Ikonky sa nezobrazia, ak je zvolene v ‘Nastavenia → Z verzie pre tlac’ (co bolo spravene pre pomale linky, stahuje sa mensi objem dat).
Prajem uspesny lov
,
Martin (bubbles.sk).
Myslim ze kdo si precte tu jednu vetu co je v listingu ke cache a koukne na teren, tak mu to dojde…
A po precteni starsich logu je to uplne jasne. Sice jeden vychodocesky lovec FTF se zde take nachytal, ale dokazal si poradit primo namiste a FTF bylo nakonec stejne jeho…![]()