Ahoj, prosím o radu ohledně skrýšotlače. Když jsem si generoval statistiky na web (nejsem PM), tak mi jako jediná schůdná, pochopitelná a funkční cesta vyšel skrýšotlač a GSBuilder. Všechno fungovalo bez problému, ale…
Skrýšotlač při načítání keší (v té době 466 úlovků) potřeboval kolem 2,5GB RAM (ve správci úloh 2 432 856 kB). Když jsem mu při spouštění z příkazové řádky nechal jen doporučovaných 512MB, tak během procesu zamrznul a konec. Je taková spotřeba paměti normální? Nedělám něco špatně?
a v čem je problém? Funguje to, ne?
Co ukazuje správce úloh není podstatné
Funguje to - zatim. Protože víc než 3GB mu uvolnit nedokážu. A kdyz mi to pri 466 kesich zere tolik, tak co za 3-4 mesice, kdy jich snad bude 600 a vic…
Zkus si je stáhnout po částech, uložit jako GPX-PQ a pak je zkusit naimportovat několik souborů GPX-PQ. To by nešlo?
Skrýšotlač je bohužel (či bohudík?) naprogramovaný v Java a tyto aplikace jsou obecně žrouti paměti…
A skrýšotlač mi stáhne i listingy a hint? Hoďte mi sem link na nejnovější verzi. Dík 
Na to v podstatě neexistuje stručná, jednoduchá a přitom správná odpověd. Možná by bylo dobré si přečíst něco o správě paměti, třeba http://pctuning.tyden.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=9984&Itemid=41 pro Visty
UPDATE: oprava linku, sorry, stalo se
Heh, jsem si říkal, že takovou odpověď může napsat jen linuxář 
NO, tak tohle vlákno mi moc nepomohlo… Psal jsem, jeslti se také někomu stává, že mu skrýšotlač bere 2,5 GB RAM (psáno RAM = operační paměť). O velikosti stránkovacího souboru či o množství odstránkovaných dat jsem nemluvil vůbec. Tak nějak jsem doufal v odpověď typu - "skrýšotlač se nějakým způsobem vyhýbá odstránkování", "mě se to nestává, máš to blbě nainstalovaný" nebo "nastav si tam to a to a pak se bude odstránkovávat normálně" a nebo "klidně tam nech těch 512 MB, ono si to nakonec odstránkuje a zas se to rozběhne". Nevadí, uzavírám.