Skrýšotlač - hinty/náročnost do Vista HCx

Možná se to tu řešilo, ale potřeboval bych poradit, jak dostat přes soubor *.gpx do Garmina Visty současně s keší i hint a obě náročnosti. Popř. někam do poznámek… Dříve u PDA mi to šlo uložit jako externí HTML soubor, teď nevím, jestli to lze nějak dostat přímo do popisku cache.

Prosím poraďte postup… Začínám. Díkeš.

Po nacteni kesi zadas export GPX a v tabulce co se ti otevre je zalozka rozsirene nastaveni. Tam zaskrtnes pouzit vlastni popisy a uz si jen zadas do radku comment co chces, aby se ti zobrazovalo v komentari u kese. Pak ulozit a je to.

%name%, %wpt%, %info%, %INFO%, %hint%, %author%, %terr%, %TERR%, %diff%, %DIFF%, %type%, %Type%, %TYPE%, %size%, %SIZE%, %hidden%

Ja to delam pres skrysotlac tak ze v nazvu kese mam typ, velikost, obtiznost a teren a v poznamce pak hint.

vypada to pak

TM12-Studanka u lesa
a v poznamce
Pod kamenem u stromu.

Na tradicionalky je to idealni.

Díky, už to také zkouším, ale mám problém, Vista má omezený počet znaků v názvu, i popisu - dá se s tím něco dělat (vesměs hint u tradicionálky se vejde, ale jinak né)

Máte nějaké tipy?

Nikdo nic? :expressionless:

Vytvořit si průhlednou mapu z bodů. Tam by asi šlo použít delší text.

Já jsem před 1/4 rokem napsal na http://www.geocaching.sk/diskusia.php?mtheme=3&theme=587
námět na toto téma, ale zatím je to bez reakce. Nové verze jsou, ale jen opravují zmeny na gc.com.

diky za radu, moc mi to pomohlo - tehle funkce jsem si vubec nevsiml.