Poslední verze 0.3.15 nefunguje. ![]()
Mně funguje. Stejná verze, spouštím přímo z webu.
Me ani tuk posledni tri verze (od 13. do 15.9.) na peti ruznych PC.
A co přesně to dělá nebo spíš nedělá?
Já fakt nemám žádné problémy. Přihlášení v pohodě. Zadání cache podle wpt, nalezení okolních cachí, stažení listingů, vygenerování html výstupu. Jenom gpx jsem teď zrovna nezkoušel, ale předpokládám, že půjde taky.
Není problém třeba ve verzi javy?
kesky me to sice najde, nacte, ale kdyz pak chci generovat ten textak nebo ulozit gpx tak to nejede:(
ve verzi javy to neni
Já když najedu na web vůbec se nic nespustí.
Tak export gpx a html vystupu vyzkoušen… bez jakýchkoliv problémů.
Tak fakt nevim. Používám Mozillu. V IE 6 to jede taky. Akorát Opera hlásí "applet crashed"
edit: Firefox taky pohoda.
Mně také nefunguje, nejde vůbec spustit… Celou dobu jsem používal ten stažený .jar soubor a do verze 0.3.14, včetně, to chodilo. Teď už ne…
Zrovna teď se láduje nová verze na web ![]()
Tak to vypadá, že se zadařilo. Už se spustit dá, teď jen jestli pojede i stahování…
Už to funguje i stahovani. ![]()
Potvrzuji, už je to O.K.
Poslední verze 03.16 taky nefunguje. Nemohu se přihlásit ani po dobrém ani po zlém. A to jedu zítra na Slovensko…
Běda mi!
To není verzí, ale změnami na gc.com. Taky se od včerejška nemohu přihlásit.
Taky mi nefunguje prihlaseni do Skrysotlace a dokonce ani pres Internet Explorer ve Window Mobile 5 z PDA.
sakra sakra, v nedeli vyrazim ku praze a nemam v Bédovi ani jednu kes:/
ono když se autorovi Skrýšotlače stále mění webstránky GC.com pod rukama, ono je DOST těžké na to rychle reagovat. Buďte trpěliví - dokud na GC.com nedokončí neustále probíhající drobné změny stránek, tak by stejně zásah autora Skrýšotlače nevydržel asi moc dlouho. Snad to súdruzi z USA brzy doladí…
Dobrá zpráva. Uz je na svete nová funkcni verze. ![]()