O statistikach se tady toho uz napsalo spousty a ani ja jsem neodolal a leccos vyzkousel. Bud se mi ale nelibil design a nebo to bylo (na me) prilis slozite. Dneska jsem konecne nasel skvely programek, ktery staci nakrmit GPX souborem a "vyplivne" velmi detailni statistiky a to dokonce i v peknem designu. A nejen to, jedinym stiskem tlacitka se rovnou vkopiruji do vaseho profilu na GC.com
Jedinou nevyhodou je, ze program neni v cestine ale autori uvadi nekolik spolupracovniku - autoru jazykovych mutaci a tak se treba casem najde nejaky cesky fanda, ktery pomuze i s cestinou. Program viz zde (existuje pro Win, MAC i Linux) :
@jarous1
V Tvojom profile je toto Statistika generovaná 08.08.2009 22:28
Neviem preco si neupdateoval, teraz sa staci trocha "pohrat" s Mozigo a dostanes nieco taketo Ukazka tu
a samozrejme v jazyku aky chces.
Ten GSBuilder jsem dával jen jako příklad jednoúčelové aplikace… S MoZiGo jsem spokojený a používám ho i nadále, neboj
To, že tam mám statistiku ze srpna, má jeden jediný důvod, a to, že od té doby už jsem na keškách nebyl B)
Vypada to dobre, je to rychle…
Nejvic se mi asi libi to graficke odstupnovani v tabulkach D/T a kesovani podle dnu (od zelene pro maly pocet kesi po cerveno s nejvic keskama…)