Ahoj,
chci se zeptat na pár věcí ohledně vlastního GC.
Právě se nacházím ve stádiu,kdy pronikám do tajů watchlistu a geomailu.
Všechno celkem chápu a podařilo se mi dokonce bez problémů nastavit si posílání nových keší z okolí mého domova do mobilu.
Jen jsem chtěl stejným způsobem nastavit si sledování pohybu mého GC a nějak jsem se zasekl …
1.Maily o jeho pohybu chodí automaticky(bez jakéhokoli nastavování) na můj výchozí mail v gc.com?
2.Jde to někde změnit (jako třeba u notifikací) na jiný mail?
3.Svůj GC nemůžu přidat do watchlistu ?
Jde o to,že si chci pohyb svého GC sledovat přes GEO Mail,ale jednak nevím,kde mám nastavit v GC aby mi tam chodili maily o jeho pohybu a jednak GEO Mail neumí zpracovat nic jiného než notifikace a watchlisty …
Ano, u vlastího GC ti budou chodit notifikace automaticky. Nelze nijak změnit…
Notifikace chodí na default email jako od keší, nelze změnit.
Do watchlistu nelze přidat stejně jako vlastní keše. Chodí to vše automaticky.
Aha,děkuji … hledal jsem na wiki,nemohl jsem to ale nikde najít … asi jsem zadával blbé klíčové slova …
Takže mě zbývá jediná možnost … pokud nechci jako defaul používat Geomail,pak musím ze svého default přesměrovat logy GC na geomail a pak by to mělo chodit …
škoda,že to nejde měnit … u něčeho to jde,u něčeho ne … Ale než abych předělával po jednom všechny PQ,tak to fakt raději přesměruju a bude …
Jo,takhle jsem to myslel … psali jsme to současně …
Díky kluci,jdu to zkusit 
Hm,ale stejně mě to zatím nefunguje … maily se mi z gcm vrací s tímto [email protected] :
<geobot@localhost> (expanded from <[email protected]>): Command died with status
1: "/home/geobot/geobot.py". Command output: Traceback (most recent call
last): File "/home/geobot/geobot.py", line 1276, in <module>
process_watchlist_coin(mail_parsed) File "/home/geobot/geobot.py", line
905, in process_watchlist_coin log_text = rem_dia(re.findall("Log Date:
[0-9]{1,2}/[0-9]{1,2}/[0-9]{4}[ \r\n\t](.?)[ \r\n\t]*Visit this log entry
at the below address:[ \r\n\t]*http", mail_body,
re.DOTALL|re.MULTILINE)[0]) IndexError: list index out of range
Co s tím?
Aha já už asi vím … aby to fachalo,musí maily být přeposílány přesně tak jak chodí z GC.com …
No jo,ale toho asi u seznamu nedocílím
…
Tak jo,docílím
všechno funguje … jen nemám ještě ověřenou notifikaci,ale ta by snad chodit měla. .. ta jde na přímo,ale poznám to až vznikne nová keš
neboť nemám žádný starý notifikační mail,kterým bych to vyzkoušel …
Jo ještě pro ty co by se s tím třeba taky někdy trápili,tak bacha na formát čísla … musí být 00420 … u gcm.cz …
Nechť se FTFkaři z mého okolí třesou
…
Jen ještě maličkost … Vše šlape,ktrome teda formátování informačních sms z Geo mailu … Prostě cokoli napíšu do kolonky format,tak mi příjde v sms,nic si to z toho příchozího mailu nevytáhne … Nevíte jak to funguje? Je taky zvláštní,že [GEO] Notify: mi chodí do watchlist logy a ne do notifikací … ale tak to jsem vyřešil tím,že jsem si na sms nastavil ostatní notifikace,ale z toho mailu prostě těma kodama nemůžu nic vytáhnout …