sleva do Alzy

Slevy do Alzy:

sleva:            slevový kód:             sleva lze uplatnit při nákupu nad:

200 Kč         XQFX9B2CWQ                         2 000 Kč

Kupon na slevu 200,- pouzit.

Diky

Bo.T.L. Czech Geocacher and Geocoins Collector

Použila jsem kupon na slevu za 300,- Díky moc.

Pokud mi taky nějaké pošlou, dám je sem.

Sleva do alzy:                      200,- Kč   při nákupu nad 2000,-    4VWF33QFGV   platí do 23.12.2014

taky mám kód na 200,-Kč. Kdo chce, napište mi SZ

i ja mam 200,- do |Stedreho dne, klidne poslete SZ.

Sleva do alzy:                      200,- Kč

Díky, slevu jsem využil.

Taky bych jednu 200KC slevu mel.

Ale potreboval bych cca 10

Alzaku. Neplanuje nekdo nakup za cca 2000? Za doporuceni zbozi,kt je koupeno bych je dostal.

Zkusmo jsem si na Alze našel telefon od Sony nad 2000,-, tento tam stál 3700,-, prohnal ho Heurekou a ta mi našla desítku obchodů, kde se dá koupit okolo 3000,-...sleva 200,- k ničemu, jak jsem u Alzy čekal B)

Zkusmo jsem si na Alze našel telefon od Sony nad 2000,-, tento tam stál 3700,-, prohnal ho Heurekou a ta mi našla desítku obchodů, kde se dá koupit okolo 3000,-...sleva 200,- k ničemu, jak jsem u Alzy čekal B)

Ano u některých produktu to tak skutečně maji a blázen je člověk kterej nakupuje jen v jednom shopu a nekoukne jinam. Vždy koukam i jinam za kolik kde co sezenu. :wink:

to se divim, že se tam ta sleva vůbec na něco vyplatí :))

Existuji produkty, ktere stoji prakticky vsude stejne (nedavno jsem kupoval mikrovlnku). Pak rozhoduji takove veci jako dostupnost, vzdalenost, doprava, ... Tam muze byt alza vyhodnejsi.

Já chci koupit čtečku a tam mi kupodivu Alza vychází ještě nejlíp, aspoň u těch levnějších kousků.

Tak také sem přidávám k využití jednu slevu, třeba ještě někomu přijde vhod...

Sleva do alzy:                      200,- Kč   při nákupu nad 2000,-    ZEVWC7HZFY   platí do 23.12.2014

Opět jedna sleva 200 Kč do 27.12. - ALZCZ4E

Mám nějaké slevy do Alzy. Po zkušenosti z posledního nákupu mám však jasné stanovisko - Alza už nikdy více !!! Takže pokud někdo chcete, můžete nakupovat:

<p><span style="font-family:arial, sans-serif;"><span style="font-size:11.5pt;">Sleva:&nbsp;</span></span></p>

<p><span style="font-family:arial, sans-serif;"><span style="font-size:11.5pt;">200 Kč</span></span></p>

<p><span style="font-family:arial, sans-serif;"><span style="font-size:11.5pt;">Kód slevy:&nbsp;</span></span></p>

<p><strong><span style="font-family:arial, sans-serif;"><span style="font-size:11.5pt;">CWWT37C5PG</span></span></strong></p>

<p><span style="font-family:arial, sans-serif;"><span style="font-size:11.5pt;">Platnost do 26. 1. 2015</span></span></p>

<p><span style="font-family:arial, sans-serif;"><span style="font-size:11.5pt;">Slevový kód:</span></span></p>

<p><strong><span style="font-family:arial, sans-serif;"><span style="font-size:11.5pt;">TNL47H4W4H</span></span></strong></p>

<p><span style="font-family:arial, sans-serif;"><span style="font-size:11.5pt;">Výše slevy:</span></span></p>

<p><span style="font-family:arial, sans-serif;"><span style="font-size:11.5pt;">200 Kč</span></span></p>

<p><span style="font-family:arial, sans-serif;"><span style="font-size:11.5pt;">Platnost do:</span></span></p>

<p><span style="font-family:arial, sans-serif;"><span style="font-size:11.5pt;">7.4.2015</span></span></p>

A mohl bys ses o tu zkušenost podělit, aby ti ostatní nešťastníci, co slevu využijou, věděli, v čem byl problém ? :blink:

Asi jsem tady v menšině, ale mé zkušenosti jsou naopak zatím velmi pozitivní, zrovna včera jsem vracel zboží, které mi nevyhovovalo, tuším že dokonce 15 den po nákupu a bez krycí folie a bez problémů vráceno, i když nemuseli...

A mohl bys ses o tu zkušenost podělit, aby ti ostatní nešťastníci, co slevu využijou, věděli, v čem byl problém ? :blink:

Asi jsem tady v menšině, ale mé zkušenosti jsou naopak zatím velmi pozitivní, zrovna včera jsem vracel zboží, které mi nevyhovovalo, tuším že dokonce 15 den po nákupu a bez krycí folie a bez problémů vráceno, i když nemuseli…

To by mě samotného také zajímalo. A jak říká tady kolega, s reklamací jsem nikdy neměl problém. Tak v čem byl zakopaný pes?

Taky by mě to zajímalo.

Já tam nechal už 3,5 mega, asi 30 reklamací, většinou obratem vyřízených. Prostě spokojenost.

Je ale fakt, že po jediný zkušenosti bojkotuju osobní odběr, protože to byla noční můra.

Já nakupuju v Alze taky pravidelně a nikdy jsem neměl problém. Naprostá spokojenost, Reklamoval jsem pouze dvakrát a vždy to byla okamžitá výměna kus za kus.

Teda já nevim, ale s Alzou taky maximální spokojenost. Teď naposledy notebook lenovo G50-30. Koupený bez systému. Dostat tam Win 7 byl skoro nadlidský úkol (přenastavit BIOS a po instalaci tam dostat ovladače nešlo jinak než z CD). Když se konečně všechno rozběhlo, přišla na řadu instalace Microsoft Virtual PC a prostředí XP Mode (diagnostika na auta mu běhá jen pod Win XP). No a podokončení instalace restart a PC už nenaběh. Po zapnutí jen logo LENOVO a nic. Ani do BIOSu už se nedalo dostat. Takže jsem ho rozebral a skartoval komplet data z disku - byly tam už nahraný citlivý data. Podotýkám, že k tomu, abych moh vyndat disk jsem musel odstranit servisní samolepku ála záruční pečeť. 14 dní od koupě, úplně bez problému, rovnou vrátili peníze a chvíli na to už jsem měl novej notebook. A tam vše OK.