Sloupec Found

Neměl by se sloupec Found po stažení všech kešek nastavit? Program by tam přece měl nastavit datum pokud najde v listingu keší, že jsem ji už našel. Nebo to funguje jen s PQ?

Pokud v listingu kese najde tvuj found log, pak to taky nastavi. Jenze stazenim seznamu kesi se zadny listing nestahuje…

A nešlo by, aby program stáhl seznam z

Já ještě do každého logu dávat čas nalezené, takže by stačilo stáhnout i jednotlivé logy z tohoto odkazu a vyhledat v nich pomocuj regulárního výrazu \d{1,2}:\d{1,2} správný čas. To by bylo úplně fantastiscké.

Myslím, že už v jiném threadu HaLuMa oznamoval, že toto plánuje…

No, to je paráda, zvláště pokud to bude umět hledat i ten čas. Už teď je to fantastická aplikace.

Tak to je z mého pohledu jedna z nejdůležitějších funkcí.:wink:

[i]Nahrál jsem My Finds PQ a sloupec "Found" mi to nenastavilo. Když jsem se kdysi v tom GPX souboru hrabal, tak tam byla část, týkající se mého logu.

Takže pokud to dobře chápu, funguje to jen po zobrazení listingu, ne přímo z My Finds PQ?[/i]

Edit: Ignorujte předchozí… Neměl jsem nastavené GC.com ID :wink: Teď se to zobrazuje v pořádku :slight_smile:

zato mne to nejede - nahrane MFPQ, v settings jmeno nastavene a rozezna pouze zalozenou kesku, nalezenou ne. jeste jsem opomnel nekde neco nastavit :), nebo to muze byt diakritikou a znamenkem &? (nick na gc.com: Dáin & Olík)

Je to mozne, zkontroluji to.

Tak bylo to diakritikou… v porovnavani jsem tam mel omylem rozdilne kodove stranky, takze jakmile byla v ID diakritika, nepoznalo to.

V dalsi verzi to uz bude v poradku.

diky moc.

Tak v bete33 by to melo uz snad byt opravene…

vecer to hned testnu, jeste jednou diky. neni to porpve, co s tou diakritikou zpubuju problemy :slight_smile:

tak vyzkouseno, funguje. diky.