smajlici

Ahojky,
nevite kam zmizeli smajlici z mapky na geocaching.com? to budu muset vsechny kese najit znova? a co ty archivovany? dostanu za to nejakou kompenzaci? treba plysacka..

Mocinky vas vsechny loviskuju :slight_smile:

zjistili zes je odlovil s nespravnou gps
musis znova a lip…

Mě taky zmyzeli,pry je to kvůli tomu , že to nějak předělávají na nové mapy. Ale i vtěch nových mapach jsem zjistil že spousta z nalezených je označena jako nenalezená,ale když tu neoznačenou nalezenou rozklikneš , tak ji máš napsanou jako nalezeneou,je napsana i seznamu nalezených kešek. Doufam,že to daji dopořádku,je vtom pěkný bo…

Máš to rozbitý.

Groundspeak se rozhodl, ze se zacina znovu od nuly :o .

Tak hybaj znovu dokola :smiley: . Schvalne jestli najdes vsechny uz jednou ulovene cache :smiley: :smiley: :smiley: ? Jen tak ziskas ty smajliky zpet. Jestli jedna bude chybet, tak nebude zadny smajlik :frowning: .

tak dik, kluci

dočkej času jako husa klasů :slight_smile: a nebo je běž odlovit znova…
a nebo si přečti tohle:

:smiley:

Co je to za blbost? Znovu hledat již nalezené,proč tedy mam nějaké označene a jiné ne?Bez rozdilu kdy jsem je našel?Kromě mapy je to všude zapsany.

Ano!!! :smiley:
Diky GS, co bychom si zde na tomto foru bez tebe pocali :smiley:
No jiste ze je musis najit vsechny znova :slight_smile: jsem cele velikonoce nedelal nic jineho :smiley:

jinak tohle je jiz 5 vlakno na toto tema nebo 6? Co zalozit uplne novy server, kde by se resilo jen to, ze nekdo nema LachenGesicht na mape?
www.protykdoneumicistahledatamoznaimysletspecialsamediskuzeolanchengesichtech.euMohlo by se to jmenovat treba :D:@B)

hlavne klid…vem na vedomi, ze clovek muze na vydeseni i umrit…

OMG
ZAMKNOUT!
sedmnácté vlákno pro totéž…ČÍST ČÍST ČÍST

Mi to nende. :frowning:

dr.vota: jen 17.? to chce vic a houst :))

zlostiku, ja je taky nevidim, hajzli zmizeli! nekdo je ukradl! velikonocni zajicek ocividne!

kacenko, jestli je nekdo ukrad, tak at je fofrem vrati, nebo budu smutny :frowning:

duplicitní vlákno, zámek