Chci jit na Smajl v nedeli 4.4.2010. Prida se nekdo?
No já se s kámošem taky chystám, tak se třeba někde potkáme. Kde a v kolik chceš začínat?
Edit: Nebo jestli chceš, tak se můžeš přidat k nám.
Naopak
Kdyz ted ctu zpravu od MedoMysaka a logy od Olii5, chyta amok mne
Obavam se, ze chodit na Smajl v nedeli uz nema smysl ![]()
Ale jo, já to risknu, uvidím jestli se zítra nějak významně nezačnou objevovat logy Didn`t find it, ale jinak jsem rozhodnutej. Myslím, že odlovit tuhle sérku už moc dlouho nepůjde. Chtěl jsem jet hledat i tu původní, nicméně ta byla rozkradená týden před mým plánovaným výletem. S napětím jsem sledoval jestli bude někdy obnovena a to zatím je…
Tak podle logu bylo vcera jeste 15 kesi na svem miste. Takze jak pises, pokud se zitra neobjevi 35 x DNF, taky bych to v nedeli zkusila. A sla bych na to od Strelic ![]()
No nevím jestli je to přímo od Střelic, ale já mám naplánovaný, že nechám auto na parkingu od [cache]GC1YJG7[/cache], zkusíme ji najít a pak se přesuneme na smajlíka asi v pořadí 1,2,3,4 a pak 9,11,… co najdeme, to najdeme. Hlavu si s tím zatím nelámu, hlavně že budu v lese, pryč od města, od lidí a od toho velikonočního bláznění jako je úklid, nákup, vaření, pečení…
Kačer je taky člověk, tak si to moc nemaluj ![]()
Beru pár náhradních microšek a papírů. Tak buďte solidární a vemte taky něco!
2 VSA: To jo, ale stejně postižení jako já a to mě nevadí. Spíš jde o to, zdekovat se z domu, aby si náhodou někdo nevzpoměl, že se zapomělo něco nakoupit, přivézt, udělat…
to Reviz: zacit "Jen Tak U Lesa" je dobry napad, takze sraz treba v 10.00 na zminovanym parkingu? A neboj, postizena jsem stejne jak ty
Mozna i hur ![]()
to VSA: nahradni mikrosky klidne vezmu, pokud s tim bude souhlasit owner
SHARK.a: proc by s tim owner nesouhlasil. Spis abyste to nedali nekde, kde bude originalni cache a vy ji nenajdete :D:D
2 SHARK.a: SZ
Něco taky vezmu, ale nějak se mi nedostává vhodných krabiček.
A sraz v 10:00 plati?
Sice vám to bude asi platný jako mrtvýmu zimník, ale mám ofoceno originální umístění všech 34 kešek. Tak kdyby byly pochybnosti, při umísťování něčeho, co jste nenašli, můžu poskytnout fotodokumentaci.
Až budete číst tyto řádky, budete už nejspíš ze Smajlíka doma. Tak ať se daří. Co nejvíc.