Smazani logu z pozice ownera

Mam zalozenou mysterku, ktera je na principu lousknuti kodu. Jeden cacher mi vsak v logu Found it prozrazuje, kde se cache nachazi a minimalne dva cacheri mi tu cache diky mistni znalosti odlovili bez lusteni. Zminenemu cacherovi jsem napsal prosbu o upravu logu, aby nevyzrazoval misto ukrytu. Odpoved ani uprava zadna, ackoli ten cacher je stale cinny - stale loguje nove cache. Napsal jsem tedy jeste jeden prosebny e-mail a reakce stale zadna.

Rad bych vedel, jake jsou v tomto pripade moje "pravomoce". Kryptovat log se mi nechce, protoze to neni reseni, ktere by vyresilo situaci. Mohu log smazat? Chapu, ze je to neprijemna zalezitost, ale ja fakt nechci mit prozrazene misto neprilis snadne mysterky.

Diky za rady a nazory.

Pokud jsi mu uz dvakrat psal a nereaguje, a pokud to zaroven umoznuje najit cache bez bez vyreseni, tak to klidne smaz - neni nad cim se pozastavovat.

V Hradci je jedna cache, kde se k logu musi pripojit basnicka a nejmenovany tym to logoval dokola bez basnicky, majitele mu opakovane psali a bez uspechu, tak mu ty logy zacali dokola mazat - dokud se nevzpamatoval a nepripsal basnicku. :smiley:

Osobne jsem log smazal jednou u svoji multiny, kdyz prozrazoval postup od posledni stage k finalce - a poslal nalezci vysvetlujici mail, ten to vzapeti zalogoval znovu uz bez toho popisu a bylo vyreseno.

Ja myslim, ze to smazat klidne muzes. Tim mu bod neodectes, akorat ho tak donutis aby to zalogoval znova podle tvych predstav.

Už jsem takhle párkrát smazal log, který vyzrazoval, co neměl. Vždy jsem ale vzápětí kontaktoval autora, že jsem mu to smazal proto a proto a aby napsal log znova.
Mám pocit, že se totiž člověk nedoví, když mu někdo smaže log.

Taky bych ho v tomhle případě smazal.
V potvrzení o smazání mu přijde i odkaz na jeho (již archivovaný) log, a pokud to byl nějaký román, tak si může text zkopírovat do nového.

Ale dozví - dojde ti na mail upozornění "Log deletion".

No, ještě mi nikdo log nesmazal, tak to nevím :slight_smile: (Ne, nepotřebuju to vidět v praxi…B))

V tom případě ale kačer stejně neví proč, tak je vhodné mu to vysvětlit.

Diky vsem za pomoc. Pockam jeste do zitrka a pokud se nic nezmeni, tak mazu a posilam vysvetlujici mail.

Tak slava - majitel zminovaneho logu se mi ozval na mail a log upravil. Asi si precetl zdejsi diskuzi :slight_smile: Jeste jednou diky vsem.

dle me velkym problemem je nemoznost ownera mazat nevhodne fotky - zejmena ty, jenz jsou nechtenym fotohintem ci dokonce jsou na nich videt souradnice…u jednickove tradicionalky to vem cert, ale u tezkych mysterek ci hardcore multin je pak nutno smazat cely log

přátelé, já jsem ten manták co mu chcete smazat log. Omlouvám se ještě jednou vlastníkovi, že jsem z pracovního vytížení nevlezla do jiného než pracovního mailu, omlouvám se že neděláme geocaching na plný úvazek. Jsem ráda, že jsem chvilku zabavila ty, co nemají co jiného napráci než tlachat o zbytečnostech. Jednalo se o obecné označení - okolo rybníčku - ten má tak 20x20 m a když započtete okolí, tak je dost na toho kdo tam hledá malou krabičku. Ale když se chcete takhle bavit - tak se bavte - DO TOHO.:wink:

No ted abys smazala i tenhle log :smiley:

:smiley: Čím dále, tím hůře

Kde je ten rybník? Jedu tam :slight_smile:

Pěkné Vánoce

Tak ja budu prvni,smazu ti tvuj log u moji kese,nepises v nem nic pekneho a pritom vsechno ma svuj ucel,jen staci se rozhlednout a popremyslet:DJinak nic ve zlem,skvele jsem se pri cteni tveho logu pobavil;)

Mila MarHol,
nechapu, proc si nasadila tak agresivni ton. Cela tato diskuze probihala naprosto poklidne - napsal jsem dotaz, aniz bych uvadel Tvuj nick, nikterak jsem Te neurazel, nikdo Te tu nekamenoval a nikdo po Tobe nechtel omluvu za prozrazene misto finalky, v podstate jsem ani nenapsal o kterou z mych dvou mysterek se jedna - ostatni mi normalne poradili, co delat v takoveto situaci. Pote mi prisel od Tebe e-mail, ze jsi to opravila a ja jsem Ti ihned odeslal e-mail s podekovanim za opravu.

Ty se vsak citis ukrivdene a okamzite mne a ostatni diskutujici narknes z toho, ze nemame nic na praci a tlachame o zbytecnostech.

No nic, jestlize se Ti tedy me jednani nelibilo, dam Ti radu - nenavstevuj moje cache. Zkus si zalozit svou vlastni, at mas moznost poznat, jaka je to (v podstate Tvymi slovy) "zabava", kdyz Ti nekdo kazi hru a ty si s dotycnym musis mailovat. Ja se pak na Tvou cache aspon budu moci vypravit a posoudit, jak ma vlastne vypadat cache, za kterou se patri podekovat, kdyz ty ses neobtezovala ucinit tak ani na jedne z mych trech kesi (jenom ted prosim needituj logy na mych kesich s poznamkou "podekovano na prani autora" ) ;).

No a kdyz jsme u toho opetovneho prozrazovani mista ukrytu me cache, tak ja nebudu "prudit" s tim, ze bys to tu mela smazat - naopak to jeste trochu rozsirim. Pokud se podivas na pocet hvezdicek terenu zminene cache, tak staci dojit k rybnicku, rozhlednout se a misto ukrytu musi byt jasne, nebot obejit rybnicek je minimalne 2,5 teren (spis trojka). Takze prilis mist na prohledani uz Ti nezbyva, rozhodne ne 20x20m. V kazdem pripade jsem osobne mluvil s temi, kteri misto nasli bez lusteni a obe "vypovedi" se shoduji v tom, ze to nasli diky Tvemu logu a v podstate na prvni sahnuti.

Takze abych to shrnul: Tesim se na Tebou zalozenou cache, a take treba na to, az se nekde setkame, abych si mohl upravit obrazek, ktery jsem si nejen na zaklade Tveho prispevku o Tobe vytvoril, protoze mam sklony trochu prehanet a verim, ze ve skutecnosti to s Tebou nebude tak spatne.

Ostatnim se omlouvam za prispevek, ktery by se spis slusel poslat soukromou zpravou, ale narcen jsem byl nejen ja, ale v podstate vsichni diskutujici.