Smazaný log se stále počítá do statistiky

Na konci března se dvěma kačerům podařilo vytvořit dva logy "found it" na mojí kešce "Kaple sv. Anny nad Pelhřimovem" (GC23TE6). Takže jsem jim jeden z logů smáznul. Teď je v listingu vidět jen jeden log. Nicméně, když spustím statistiky, tak mi to pořád načítá u těchto kačerů dva nálezy na mé jedné kešce! Dneska se mi jeden z těchto kačerů (minja) ozval, že má stejný problém s GSAK, kde mu to taky stále počítá dva nálezy. Poraďte prosím někdo, jak takovýhle zdvojený log zlikvidovat, aby to správně počítalo jen jeden nález. Díky

co se týče vlastních logů na cizích keších, mohlo by pomoci odškrknutí "Save all your own logs" v nastavení, znovustažení listingu, pak to zase zaškrtnout a stáhnout listing včetně všech logů. U vlastní keše nevím, tam se asi implicitně ukládají všechny logy a bude třeba je nějak odstranit ručně.

BTW asi to spíš patří do fóra geogetu

Nějaký jiný nápad?

Máš ve svojí databázi (GSAK,GeoGet) stále ony 2 logy - standardně se logy přidávají ale nemažou … Asi jedině vymazat celou keš z GeoGetu/GSAKu, uložit HTML stránku se všemi logy do souboru a znova naimportovat. A nebo se ručně pohrabat v databázi (GSAK nevím, GeoGet umím…)

Mimochodem nepíšeš z čeho své statistiky generuješ, takže konkrétní rada je těžká …

Pokud to mas v GSAKu, tak si najdi tu cache, klikni na ni pravym tlacitkem, zvol delete logs, vyber jeden z tech logu a klikni na delete. A mas po problemu.

v Gsaku stačí otevřít sloupec Found Count a tam na té keši bude určitě číslo 2 tak stačí přepsat na 1.
pokud nevíš, která ro je, dej si řadit podle sloupce found count.

Standartně smazat keš z GSAKu a znovu si stáhnout její aktuální GPXko, tam už budeš mít log jen jeden.