Mam otazecku,
dozvim se kdyz mi nekdo smaze log na schrance?
Pokud ne, jak nejrychleji to zjistim? Jsem PM, napada mne poslat si nalezene + tonejak porovnat treba v GSAKU. Take bych to dal klidne do txt a porovnal…
Proc?
Nejaxemi od patku do dneska stratily 3 zaznamy.
Diky
EDIt: pokud si poslu myfinds, po smazani logu, predpokladam, ze tam nebudou… No a nejaky predchozi my finds sice mam, ale strasiho data (asilepsi neco nez nic, ale stejene)
2 f-roman: JJ, s tim se pocita, vzdy to slo ale po refreshi hned, ale ono to ukazuje i v logu v zavorce jine cislo, coz je tak edivne… To mne hned prave zarazilo.
Mozna plasim zbytecne, ale toto se mi stalo poprve.
Mně se taky jednou něco takovýho stalo. Statusbar ukazoval správně, ale kešky v profilu byly špatně. Ai po 15 hodinach se to spravilo.
Možná je to to samý, jak u tebe. Nevím.
Raději to sleduj, ať nejsi do rána bez logů
Ale to se mi stává taky, a prostě se to pak nějak vždycky samo spravilo. Tak bych se toho nebál. Kdyby ti někdo smáznul log, tak by ti to mělo ukazovat o jednu míň, ale hlavně všude stejně, takže nějaká haluz. A ten email prý chodí automaticky, ale to nevím, nikdy se mi to ještě nepřihodilo
Včera jse si nechal poslat MyFinds a z hruzou jsem zjistil, že tam je o 3 keše více než ve status baru. Na nic jsem nepřišel, i když jsem to nahráal do čisté databáze v GSAKu tak to bylo stejné. A dnes koukám, že se status bar dodatečně srovnal. Asi bych počkal.
Postupne si v logu pisu cislo kolikatou jsem v poradi nasel a do patku to sedelo s poctem nalezenych. Ted to ukazuje nalezenych mene nez jsem zalogoval. No a to je ten problem. Jak zjistit, ktere nejsou v tom seznamu. Email mi neprisel.
Poslal jsem dotaz na GS, uvidime.