smazany log - zjisteni ktery - EDIT - GC zobrazuje jiny pocet nalezenych

Mam otazecku,
dozvim se kdyz mi nekdo smaze log na schrance?
Pokud ne, jak nejrychleji to zjistim? Jsem PM, napada mne poslat si nalezene + tonejak porovnat treba v GSAKU. Take bych to dal klidne do txt a porovnal…

Proc?
Nejaxemi od patku do dneska stratily 3 zaznamy.

Diky

EDIt: pokud si poslu myfinds, po smazani logu, predpokladam, ze tam nebudou… No a nejaky predchozi my finds sice mam, ale strasiho data (asilepsi neco nez nic, ale stejene)

Měl by ti automaticky příjít mail, že ti byl log smazán.

Nic mi neprislo ! Leda by to nekdo smazal pred chvili a nez to dorazi to potrva.

Hmm, tak jsem ted zalogoval FTF a pocet se nezmenil, tak to vypada na chybu GS :frowning:

EDIT:
Stat Bar ukazuje neco jineho i po refreshi neco jineho nez zalozka geocaches v profilu…

Chviku to trvá, než se to aktualizuje … netahá to údaje on-line.

EDIT:
Tak list vsech FOUND-IT logu ukazuje o jednu mene

JA su z toho :smiley:

2 f-roman: JJ, s tim se pocita, vzdy to slo ale po refreshi hned, ale ono to ukazuje i v logu v zavorce jine cislo, coz je tak edivne… To mne hned prave zarazilo.
Mozna plasim zbytecne, ale toto se mi stalo poprve.

Tak porad stejne, o 4 mene, nekde se zatolal dalsi log…

Mně se taky jednou něco takovýho stalo. Statusbar ukazoval správně, ale kešky v profilu byly špatně. :frowning: Ai po 15 hodinach se to spravilo. :smiley:
Možná je to to samý, jak u tebe. Nevím.

OK, pockam do zitra, pak pisnu na GS.

Raději to sleduj, ať nejsi do rána bez logů :wink:
Ale to se mi stává taky, a prostě se to pak nějak vždycky samo spravilo. Tak bych se toho nebál. Kdyby ti někdo smáznul log, tak by ti to mělo ukazovat o jednu míň, ale hlavně všude stejně, takže nějaká haluz. A ten email prý chodí automaticky, ale to nevím, nikdy se mi to ještě nepřihodilo :slight_smile:

Stale nic :frowning:
Pisu na GS.

akryx: nahod sem alespon GC kody tech kesi, kde mas mit udajne smazane logy.

no to prave nevim :frowning: resim ktere nejsou v seznamu, jak to nejjednodusseji zjistit

Včera jse si nechal poslat MyFinds a z hruzou jsem zjistil, že tam je o 3 keše více než ve status baru. Na nic jsem nepřišel, i když jsem to nahráal do čisté databáze v GSAKu tak to bylo stejné. A dnes koukám, že se status bar dodatečně srovnal. Asi bych počkal.

Klidně počkat i několik dní, už se mi stalo, že jsem čekal 4 dny. Hold asi mají ouzký dráty.

akryx: jak nevis? Tak jak teda vis, ze ti byl nejakej smazanej? Proste si rozklikni cache, ktere si nalezl a zkontroluj si, zdali tam mas svuj log.

Postupne si v logu pisu cislo kolikatou jsem v poradi nasel a do patku to sedelo s poctem nalezenych. Ted to ukazuje nalezenych mene nez jsem zalogoval. No a to je ten problem. Jak zjistit, ktere nejsou v tom seznamu. Email mi neprisel.
Poslal jsem dotaz na GS, uvidime.