Smrk --> Lysa 2011 (W.E.)

Event [cache]GC2KK5N[/cache] je publikovan, timto vas zveme k dalsimu silenemu pochodu, tentokrat (snad) po kolena ve snehu :smiley:

Osobne bych to oznacil pouze za obtizny pochod :wink: Silene by bylo jit trasu B7 v zime, pesky a na cas :smiley:

Startujes v patek, den predem, jdes trasu B7 a jak to nedokoncis v sobotu v poledne, tak nemas pravo logovat B)

:smiley: Primarni je prezit evet Gorolski turista - omrzliny 2011 :wink: Potom budu zvazovat akcnejsi trasu.

V tom souhlasim, doufam, ze tam bude vanice, at je legrace :slight_smile:

Pevne verim, ze dorazim… A jak se znam, tak si jeste nejakou tu hvezdicku pridam :wink: Nejpozdeji na omrzlinach zdar… :slight_smile:

Tak jsem zatím hodil WN, jelikož nevím na 100pro jestli bude u mě volno. Pokud bude, tak jedu na asi 2 dny. Moje otázka zní, lepší sněžnice nebo na běžky? Pokud bych volil běžky, kolik to je řádově km Lysá - Smrk (+ tam a zpět, ale s tím se počítá :slight_smile: )

Caues, po zkusenosti z prvni akce smrk->lysa zvolim asi podobnou strategii. Na Smrk, ktery je hodne clenity a v slozitem terenu to vezmu sneznicema (v pripade hodne snehu). Po zlute dolu k prehrade, kde se prehodim na bezky a na nich vyjedu na lysou (hlavne z duvodu abych nemusel dolu pesky:o) No a zpatky sjedu zase k prehrade.

Alternativne premyslim, ze kdybych si stihnul poridit skialpy /coz mam v planu/, tak to bude idealni sance je otestovat!

Ohledne vzdalenosti - zkusim pohledat zaznam trasy z podzimu.

Smrk je na bezky takovy nepohodlny, ja treba budu volit sneznice(pokud na ne bude dostatek snehu) a dolu to hodlam sjet na detske lopate. Lysa uz je zajimavejsi, tam muzes vzit cokoliv a dolu sjet taktez na cemkoliv (vcetne te lopaty). Vzdalenosti jsou zhruba Smrk 8 km, Lysa 9 km + cesty z5. Ale zalezi, kde parkujes a jak moc drsne jdes…

Hmm, lopata. To mě nenapadlo.

Přiznám se, že se mi to hodně líbí, ale asi nebudu mít možnost se účastnit. Uvidím. :))

Takže optimální by se jevilo z parkoviště na sněžnicích na Smrk, vyzvednout heslo, seběhnout dolů, přezout na běžky a zajet zalogovat na Lysou. To vše asi po červené TZ (ikdyž na Lysou asi bude z Ostravice značená nějaká stopa).

Takhle od klávesnice to je pomalu jak hospodský evnt :p, kde je ta fullstar zrada B)

Škoda, tohle mi asi nevyjde :|. Kvůli vlastní dopravě bych snad udělal i ten řidičák :slight_smile:

Se s nekym domluv nebo vlakem(busem), my tak jedem taky.

S blzicim se terminem jeste jednou upozornuji na tuto akci - abych pak zas nedostal sprda, ze nedavam vedet :smiley:

Pokud ma zajem nekdo z Brna, tak mame v aute dve mista volna.

V sobotu 6 ráno jedu z Opavy, 2-3 místa volné.

Jeste jednou chci podekovat ownerum za super event.Bolest nohou jsem zaspal a ted uz jsem absolutne fit.Bylo to maximalne maximalisticke…