sms notofikace

Mám dotaz,
Máme nastaveny notifikace, aby chodili na centrum.cz a odtud přeposílání na sms email u vodafone. Dřív jsme měli O2, ale tam nechodili celé, nebylo vidět jak je to daleko apod., to u vodafone je. Už tak cca 3 měsíce to bez problémů funguje, ale teď nastal problém. Vím, že v posledních týdnech moc keše nevychází, ale když vyjdou, přijdou bohužel se zpožděním. A to už pak není na hon FTF. 10.11 mi přišla jedna se zpožděním 30 minut, druhá 15. Pak 14.11. to přišlo v pohodě. Ale když bych to potřeboval, to bylo včera, 15.11. (vyšly do 10km, předtím to bylo víc), tak to vůbec nepřišlo. Přišlo to až dnes kolem 12 hodiny a to vyšly včera kolem 20-22 hodiny. Na centrum.cz přišly včas, takže je problém u vodafonu. Neví někdo, co udělat, aby mi přišly notifikace celé a včas? Díky za odpověď.

Ano, zacit pouzivas Gmail v kombinaci s Exchange a PUSH. Nejaky preposilani je uplne o nicem, zvlast u FTF.

musíš doufat, že to vodafone dá do kupy.. doteď mi to fachalo bez problémů… a včerejší notifikace mi přišly až dneska… doufám, že se to srovná…ale už mám na cestě androida, takže snad tyhle věci nebudu muset řešit…

Jo, problém je u vodafonu, nechodí sms o běžných mailech (z více různých serverů).

Tak jsem jim dneska psal na twitteru a ty dve ztracene sms notifikace pred chvili dorazili.

Tak o tomhle zatím nic nevím. Můžeš říct přesněji o co jde, a jak to udělat? Díky.

Geoteam UL: zalezi jak moc chytry mas mobil, jestli to zvladne a zdali mas datovy pausal.

Nastavit si notifikace na unikátní mailovou adresu na gmail.com a na mobilu si nastavit mailového klienta. Ale chce to chytřejší mobil a datový tarif.

Sice príma, ale nekteré maily mi pricházejí až teď… Nevyjádřil se Vidlofoun nějak konkrétněji? Co to způsobilo, či jestli to bude nadále trvat? Ne že bych nějak maivně jezdil na FTF, ale kdyby náhodou…

A co melo prijit, tak postupne doslo.