SMS - nové keše a naše

Ahojda z jihu.

Ptáme se zkušených a znalých.
Jde nějak nastavit, aby nám na telefon chodily sms jen o nových keších a ne o návštěvách našich keší? Mobil se nám míní zbláznit, jak nám pořád pípá.

Asi stupidní otázka, ale budeme rádi, za každou radu, která pomůže.

Já to vyřešil tak, že do filtru jsem přidal podmínku pro předmět zprávy slovo "[GEO]" což sice zahrnuje i příchozí PQ a kopie odeslaných emailů přes profil, ale jelikož mám na notifikace speciální email, tak mě na mobil chodí opravdu jen notifikace.

edit: logy jsou pod "[LOG]"

Ahoj z jižnějšího jihu :smiley:

Předmět začíná "[GEO] Notify", takže stačí nastavit mailový filtr.
V notifikacích lze také nastavit jiný e-mail, takže to lze řešit i takto.

Ach, na to kouzelné slůvko "Notify" jsem zapomněl.

Používám Gmail a největší prodleva (přijetí mailu->odeslání sms na 02) co jsem zaznamenal byla cca. 30 sekund. :slight_smile:

Vyřešil jsem to tak, že jsem si udelal jeden email a tam mi chodi logy a ostatni veci, ktere nechci prijimanat na mobil. A notifikace posilam na specialni email a přeposílají se mi na mobil.

Mám také jeden dotaz.
Jak nastavit v PM, aby se mi nové cache zobrazily ihned po zveřejnění?

na gc.com/my/ jak mas takove to prave menu, tak tam je mezi Premium features Set Up Notifications - tak tam, kliknes na Create, tam nastavis typ kese, typ logu published, vyplnis vsechno ostatni co se po tobe chce a ulozis. Jo a musis to udelat pro kazdy typ kese zvlast.

to niximor:
díky , již jsem si to nastavil.

Díky za rady.
Zatím jsme vyzkoušeli Pebíkovo a Baldovo metodu s nastavením jiného emailu v notifikacích. Teď musíme počkat na nějakou novou kešuli a zjistit, jak to pěkně nefunguje. :smiley: