smutná zpráva

Vážení kolegové kačeři,
chtěl bych vám oznámit velmi smutnou zprávu, že nás dne 25. 6. 2011 opustil náš zlínský kolega Zdeněk (zwald). Kdo jste ho znali nebo jste se s ním potkali na keškách, věnujte mu prosím tichou vzpomínku…
Neznali jsme se dlouho, ale vždy když jsme spolu hovořili o krabičkách čišela z něj i po šedesátce ohromná chuť do života a těmahle plastovýma krabičkama byl úplně nadšený.
Věřím, že jeho žena Dana nezanevře na na výlety po keškách a dále se budeme s nickem zwald v logboocích setkávat.
Upřímnou soustrast.

Tak to je opravdu hodně smutná zpráva. Vzpomínáme, jak jsme se Zdenkem a s Danou povídali a povídali na zimním FlashMob Eventu ve Zlíně, dokud nás zima nerozehnala. Medvěd vzpomíná, jak byl Zdenek nadšený, jak putují jeho TB po světě… Budeme vždycky vzpomínat. Přejeme Daně i všem příbuzným upřímnou soustrast a doufáme, že bude mít hodně sil a zvládne tuto těžkou životní zkoušku.
Medvědi

Uprímnou soustrast rodině. Neznali jsme se, ale vždy návštěva zubaté v nějaké komunitě stejně dopadne na všechny…
… hodně pěkných FTF v té hře od heavenspeak a připravte nám tam nějaké pěkné nebeské krabky.

http://wiki.geocaching.cz/wiki/Věčná_loviště

:frowning: Ale ne… :-(Upřímnou soustrast všem pozůstalým. Sice jsem ho neznal osobně, ale kačer je zkrátka kačer, takže je to lhostejno. Dobrý lov tam za mlhou.

Uprimnou soustrast. Pamatuji si jej jako nadseneho kacera, ktereho kes nenechala lhostejneho a velmi rad ii odlovil. Naposledy jsem s nim pohovoril na flesh eventu na namesti ve Zline. U TB hotelu byl zvedav jak to vee dopadne, tak finalka bude na jeho pocest.

Upřimnou soustrast…

Vždy mám radost, když vidím, že se této hře věnují též lidé v pozdnějším věku a o to často i s větším nadšením.

Uff, tak to je opravdu spatna zprava :frowning: Moc me mrzi, ze se uz nepotkame na zadne krabicce.

Upřímnou soustrast celé rodině, sice jsme se neznali ale nějak mě tato zpráva rozesmutnila. Snad budou i nějaké ty nebeské kešky, kdo ví?

Smutná zpráva :frowning: Upřímnou soustrast.
Kdysi jsme si vyměnili nějaké maily ohledně mé kešky, osobně se už bohužel potkat nestihneme.
Teď už určitě loví samé krásné, čisté kešky se super výhledy tady k nám dolů. RIP

Uprimnou soustrast. Vim jake to je.

Minule pondeli (20. 6. 2011) nas navzdy opustil kamarad a kacer Otto. Doufám, ze jeho syn bude pokracovat i bez nej v lovu krabicek a tak nam nick bude, i nadale, pripominat spolecne prozite chvile.

Tak to je opravdu smutné, potkal jsem jej pouze jednou a to na FTF Eventu u Tomas Bata TB hotel… a bylo moc fajn, jakou měl radost z FTF… RIP:(

Chjo…i tomuto geokolegovi dobrý lov za mlhou…:-/ A upřímnou soustrast…:-/

Tuto smutnou zprávu jsem se dozvěděl při včerejší cestě za jednou noční keší. Zwald jsem znal bohužel pouze z logu a mrzí mě, že se již nepotkáme osobně. Tato zpráva mě ovšem zamrazila a proto se minutkou ticha připojuji ke vzpomínce. Rodině a všem známým upřímnou soustrast.

… Snad jsi už našel tu největší a nejhezčí kešku.

Tak to je skutečně smutný zpráva. :frowning: R.I.P.