Vážení kolegové kačeři, byl jsem pověřen napsat zde velmi smutnou zprávu, že nás dne 28. 2. 2011 tragicky opustil náš kolega, kamarád a autor spousty keší na východě Prahy, újezdský kačer Mischelin. Kdo jste ho znali nebo jste se s ním potkali na keškách/eventech, věnujte mu prosím tichou vzpomínku…
V této souvislosti moc prosím o dočasnou trpělivost ohledně údržby na Mischelinových keších, situaci kolem těchto keší řešíme spolu s jejich spoluautorem a nejbližším Mischelinovm kamarádem, kačerem Ludvojem.
Jejda Loni jsem sbíral při pobytu ve Škvorci část série (povedený), letos jsem měl v plánu druhou půlku… Tyhle zprávy jsou vždycky smutný. Upřímnou soustrast všem blízkým.
Akorat jsem se vratil zvenku, jdu to zalogovat a ted tohle. Na ty prolejzacce na moste jsem byl nedavno, to se mu povedlo. Koukam ze mam i Mischelinovo CWG. A na GC20AD0 jsem si dovolil dat mu NM, visi tam dotedka, ten logbook uz nevymeni
Jenom kousek. Jenom kousek cesty sám… To tedy zabolelo - když jsem tu před pár desítkami hodin cosi navrhoval, netušil jsem, že mu tam vlastně organizuju společnost. Mischeline, měj tedy s námi, co jsme zůstali kousek pozadu zatím trpělivost, však se jednou na tom posledním eventu shledáme.
To snad ne . Mischelin byl můj velmi oblíbený autor kešek a můj kačerský vzor . Bohužel jsem nikdy neměl tu možnost se s ním setkat . Upřímnou soustrast i ode mne. Tímto bych chtěl vzkázat i něco malinovi a ludvojovi. Pokud by jste potřebovali jakoukoliv pomoc s keškama v újezdě, neváhejte mi napsat (výměna logbooků, oprava kešek), rád pomůžu mému vzoru …
Sice jsem ho osobně neznal, ale na jeho kešky si brousím zuby už hodnou chvíli, takže jeho jméno mi neznámé není. Vsem pozustalym uprimnou soustrast-myslím, že když odejde kačer, je to pro všechny správné kačery, jako by odešel člen party-rodiny. Rozhodně, pokud se jeho kamarád rozhodne kešky ponechat, při jejich odlovu, věřte mi, nebudu mít zrovna lehko na srdci…:-/ Jsem z těch, kteří věří a vlastně i ví, že tam někde už čeká řada keší k publikaci pod jeho jménem…
Upřímnou soustrast Mischelinovým přátelům.
I nám, co jsme ho nepoznali, zanechal v podobě svých kešek fůru vzpomínek, takže tu s námi kousek jeho stále zůstává, a to je dobře.
Ještě v lednu jsme spolu měnili CWG z jeho bonusové keše Újezdník Osobně jsme se sice neznali, ale dle e-mailové konverzace to byl patrně pohodový člověk.
Dekuju za kesky, ktere jsi pro nas udelal tady dole a tesim se na ty, ktere pro nas chystas tam nahore. Jednou jsem se s tebou setkala a byl jsi prima clovek