Jdeme si takhle po bratislavských keškách, v pohodičce, klidně a spokojeně.
Scházíme z "Hradné vyhliadky", po cestě je "Dóm" a tak nezbývá než podejít cestu a - ejhle, u kešky vidíme 4 (nebo 5?) zhruba 14leté mládence, jak v hloučku postávají, přešlapují a někam šahají a pak odcházejí.
Říkám - hele, kačeři, ale než jsme došli na místo, byli od kešky pryč a jen jsme je zahlédli pár desítek metrů dále.
Přijdeme na místo uložení kešule a jaké je naše překvapení - krabička se válí naprosto bez ukrytí sice na svém místě, ale jen tak pohozená.
No, říkali jsme si, že se snad vykulila z úkrytu, ale jen to doby, než ji kolega otevřel.
Najednou jakoby ho něco kouslo, vyhodil ji od sebe a s naprosto příšerným šklebem jen vyjekl "tyvole"…
Z kešky vytíkal hnusný žlutozelený sliz, logbook byl promočený tímhle hnusem a bylo jasné, že ti "kačeři" do kešky s důkladnou pečlivostí naplivali, zavřeli ji a pohodili jen tak na místo.
Tedy co dělat - kešku jsme prostě vyhodili a po pár desítkách minut ji nahradili úplně novou krabičkou s náhradním logbookem.
Nepředpokládali jsme, že by se owner chtěl v těch plivancích hrabat…
Chlapci už byli v nedohlednu, tak jsme nemohli nic než nadávat a prát se s bezmocí…
V takychto pripadoch slusnym ludom ostava len si pustit Anketa.mp3 a posluchnut chlapika, hlavne ohladne riesenia situacie
Na druhej strane si za to kaceri ciastocne mozu sami, tym ze flakaju maskovanie kesi po ulozeni.
Pubescent frustratus - to není druh homo sapiens sapiens - i když vcelku tak vypadají, nemylte se. Vyskytují se všude - chtěl bych tedy hájit bratry Slováky - a není proti nim úniku. Jedinou skutečnou ochranou keší je dělat mysterky , nebo krátké multiny. Tento živočišný druh se totiž štítí a děsí jakékoliv práce a stačí jen pohrůžka prací , aby je vyděsila k smrti a zahnala na panický útěk.
ROVNOU SE OMLOUVÁM VŠEM NÁSTILETÝM HOMO SAPIENS SAPIENS, v mém příspěvku je zmíněn pouze živočišný druh Pubescent frustratus.
Takové věci se nedějí jen v Bratislavě. Na mojí keši se mi to stalo 2x. V Náchodě. Narvali mikrošku až po okraj hov*** a vrátili ji na původní místo. :@
jo a vyholenej hovadům co si myslí že snědli všechnu moudrost světa…
čoboláky taky osobně moc nemusím,ale mám mezi nimi i pár dobrách kamarádů..
a podobné prasečiny dělají i češi
urážet,přát smrt to jo..ty kluci by si zasloužili jim to dát vypít,nakopat do zadku ale přát smrt?
a nemysle jsem jinoho konkrétního ale potrefená husa se ozvala
Přestaň kecat, prostěs přehlídnul smajlík, to se stane. Žes reagoval na můj příspěvek s fotkou je ale víc než zřejmé - navíc - máš u svého příspěvku moji citaci A ač se to zdá podle některých mých výroků nepravděpodobné, tak něčí smrt si přeju opravdu jen ve vyjímečných případech, natož abych se vážněji zabýval nějakýma slovenskýma výrostkama, kteří z toho nakonec taky vyrostou…