Snadná tvorba cesty pro PQ Find Caches Along a Route

Mám tip na zajímavou mapovou službu postavenou nad Google Maps, která se dá dobře využít pro nastavení Pocket Query podél cesty: Marengo GPS Route Planner.

Na této stránce naklikáte body, kterými má vést vaše cesta. Potom klepnutím na tlačítko GPX otevřete a zkopírujete kód, ten uložíte do souboru neco.gpx, a ten pak nahrajete při tvorbě PQ.

Moc pěkný, S googlem se mě to ve free verzi nepodařilo, tady to bylo celkem v pohodě. Dík za typ. [B]

U Google Earth jinak doporučuji upgrade na poslední free verzi. Teď už umí hodně věcí, co dřív nabízela jen placená.

[quote] marekl: U Google Earth jinak doporučuji upgrade na poslední free verzi. Teď už umí hodně věcí, co dřív nabízela jen placená.

[/quote]

Máš pravdu je tam řada vylepšení. Jedna věc mne však zlobí. Ikonky kešek se po chvilce nečinnosti změní na žluté špendlíky, po posunu mapy se obnoví. Dělá ti to také? 

Mě to dělá taky. Tak nějak náhodně se mi mění ikonky na špendlíky a zpátky a pořád dokola.

[quote] Uza: Mě to dělá taky. Tak nějak náhodně se mi mění ikonky na špendlíky a zpátky a pořád dokola.

[/quote]

To se mi ulevilo, závada není na mém přijímači. Jestli se to nespraví, tak snad budu muset downgradovat. 

Dá se s tím žít. Jen kvůli tomu bych nedowngradoval, nevyváží to ta zlepšení.

Bylo to myšleno trochu s nadsázkou :-). I když příjemné to není :-(.

No ja jsem pro vytvoreni tohoto GPXka pouzil www.mapy.cz - Umeji take naplanovat cestu z mista A do B a tato cesta jde pak stahnout jako .gpx ktere se da pouzit pri tvorbe PQ.