Sněží ....

Tak jsem se celý týden těšil, že půjdeme s klukem hledat poklady. A ono začalo sněžit. Jak máme asi hledat kešky, když je nasněženo. Taková nápověda, díra v zemi pod kořenem je dost k ničemu. Mám vztek, i když mám sníh rád.

Lopatooooooou !!! :):slight_smile: A co já bych dal za to, kdybych mohl teď jít … sníh nesniíh :frowning:

nějak jsem nepochopil úvodní příspěvek. Prostě vezmi dobrý boty, kluka dobře obleč, nějakou malou lopatku - a mazejte lovit. Jako my včera na Brdech. A počasí? Mohlo by být horší…

senochrupka II. Brdy - včera

Jestli to nebude tím že je leden.

Leden? No tak to je průser…
Šup za kamna :smiley:

Cože? Gumičky došly? :D:D:D

Tak vyber jinou skrýš - třebas "v dutině stromu".
Nebo se koukni kdy naposledy tu tvou vyvolenou někdo nael - zda tam ještě nebudou stopy.

U nas snezilo cele dopoledne, tak jsme radili pri odklizeni. Nasli jsme i bez napovedy. A co? No predci zaparkovane auto :wink:

PS: Neni spatne pocasi, jen spatne obleceny hledac :wink: Trosku holt budete hrabat, hrabat a hrabat a pak to zase po sobe skovate. Normalka :slight_smile:

No proč ne, jen bych si to musel přečíst dřív :smiley:

Ale no tak…i pod tunou sněhu se dá cache najít. Chce to jen lopatu a hodně času :slight_smile:

http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=7cbfc5c8-b8e1-4233-bc9f-565affc9ea73&IID=ef79aeaf-4554-4e01-883e-2693c5d329f3

Ale i bez lopaty to jde když se jde na ftf
[cache]GC1RMQH[/cache]

Kruci, tos to musel tak dobře zaházet :D:D:D? Já tam dneska odpoledne noroval půl hodiny a nic :D:D:D.

Je pravda,že když jsem koukal dnes z okna své krypty přímo do očí té "bílé nemoci",moc se mi tam nechtělo,ale stejně mi to v nejbližších dnech asi nedá-už teď to se mnou šije - znáte to:-) Asi se obrním a vyrazím norovat…i když na mistra spuzvu mít nebudu ani náhodou, to bych si ani netroufl namlouvat:-D

mě se taky nikdam nechce.Včera jsem sice dala STF,ale jen protože to bylo ve městě a protože jsme to trochu očůrali :D.Ale koukám na mojich keších je živo:D

Po mně tam byl ještě Šaman s Kvapou :slight_smile:

včera jsem byl a nenašel dne jsem měl jít a kámoš se neozval tak jsem dělal tatínka a řádily jsem s dětmi na sněhu.

A ono to nakonec šlo, takže +2 a obě byli v zemi. :-))

BTW, jak to udělám abych byl vidět na mapě jako hledač???

Jestli myslíš na mapách tady na gc.cz, tak pravým tlačítkem kliknout na ono místo,kde chceš mít HC a zadat "nastavit domov" Samozřejmě ten,kdo si pak mapu prohlíží, musí mít zatržené zobrazování vrstvy "uživatelé"…

No nevim, ale ja vyrazil jako normalne a kupodivu jsem nasel driv nez kdyby zadny snih nebyl. Vytahl jsem lopatku, udelal krok a prerazil se o hint, ktery jsem ani netusil pod tim snehem. Takhle zakerny hint jsem jeste nezazil, ale na druhou stranu, po te co jsem se vyhrabal ze snehu, jsem uz nic hledat nemusel.

Takze vyrazte, hinty nejsou videt, tak se s nima nemusite vzrusovat a pri hledani zazijete neskutecne mnoho srandy. A tu cache co najdete si budete dlouho pamatovat. Muzete lov spojit s lyzovanim, bobovanim, nebo brodenim snehem. No a kdyz nenajdete, tak mate alespon objektivni vymluvu (nebo subjektivni??).

Stále a znovu mě fascinuje, na co všechno nejsou lidi schopný remcat - že je sníh, že prší, že je vedro… všechno samozřejmě velmi neočekávaně… nic proti ničemu, ale takovýhle diskuze mi přijdou absolutně zbytečný :wink: