Taky se vám zdají sny o keších ? Mně v poslední době často.
Včera jsem si půjčil žebřík abych se mohl pro jednu dneska vydat. Ve snu jsem už na tu střechu vylezl a pak přišel ďábelsky se šklebící mudla a žebřík mi oddělal.
Tak tomu říkám úchylka. To ještě nemám :D.
Já takhle občas maturuju nebo padám z vejšky. Třeba to ale brzy přijde ![]()
Asi by sis měl dát na chvíli oraz ![]()
Kešuju přes den..v noci si nechávám zdát o ženských;) .. přeci si nebudu tahat dvě různý zábavy do postele:-D
Me se jednou zdalo, ze sme s kamoskou sly na kesky. K nejakymu starymu, zasypanymu sklepu. Pro kesku jsem lezla ja, sklep byl zasypanej skoro po vrch, takze me nezbyvalo nic jinyho, nez se plazit po brise. A misto kesky jsem nasla kostru nemeckyho vojaka, oblecenyho jeste v uniforme a s blembakem na hlave. No to mam z tech valecnych knizek :D. Rano me docela mrzelo, ze to byl jen sen. :o
Rano me docela mrzelo, ze to byl jen sen.
A seš si jistá že nemáš "Hagena" pod postelí ? ![]()
Sny mam dost praštěné ale o kešování zatím ne, asi jsem teprve v kačeří pubertě ![]()
Mne se sny o keskovani zdali napriklad posledni dve noci
A nebylo to poprve, uz to bylo vickrat. Hlavne se mi to stava po nejake vetsi akci (treba ted o vikendu pres 50 kesek) a lustim mysterky na akci co se chystame. Tak se mi zda o hledani no ![]()
To uz bych musela vedet, zrovna vcera jsem tam neco hledala :DB).
LadyVader
cože holka jako obrázek má spitfaira zdá se jí o němčourech no toto.Her got kde jsi byla před 7 lety.![]()
LadyVader
doufám že si tam hledala nějakou keš a né zapomenutého ctitele ![]()
mwh a ještě navíc Kačerka, také jsem si položil tu samou otázku ![]()
:o.. Teda takovy reakce na muj prispevek jsem fakt necekala.
No ne, hledala jsem opravdu kesku, jen jsem proste trochu fanousek do vojenstvi, ale ne ze bych byla buhvi jak plna vedomosti:)
A omlouvam se za spam kterej sem asi nepatri :-).
Pred 2 mesici se mi zdal sen, ze nekdo memu psovi na obojek pricvak stitek a udelali z nej TB, vyslal ho do sveta a zahranicni kaceri si ho predavali mezi sebou, ja cestovala po svete a zoufale se mi nedarilo ho dostihnout, coz se mi po dlouhem hledani stastnou nahodou podarilo az v Parizi … ![]()
Ludě zlati, kdybyste věděli, co mi se zdava, všeci byste se mi složili na toho nejlepšího psychiatra… Take sny kdyby se zfilmovaly, byl bysem bohaty tajak Kelner! A o keškovani se mi zda tež, enem zatim nic, co by stalo za to tu napsat. ![]()
nějaký sny se mi asi zdají,ale většinou si je napamatuji,tak se mi možná zdá i o keších.
Ale mám jinej "defekt" koukala jsem na nějakej americkej seriál,spíš jsem to měla jako zvukovou kulisu,než že bych koukala,ale byl tam záběr z nějakýho parku a já si tak říkám to je ale krásné keškoidní místo,tak asi nějaká bude:D:D:D:D:D
To já zas mám jinej "problém". Když jsem někde v přírodě a někoho potkám tak se sám sebe ptám "je tohle taky kačer, nebo ne?" ![]()
tak to sem ráda, že je na tom někdo stejně…i když já si to říkám i ve městě, určitě se mnou jezděj metrem a autobusem B)
To mě se před měsícem zdál sen, že jedu s Jardou315 na nějakou 5* kešku, kde je zapotřebí lano. Přijeli jsme na místo, kde byla skála vysoká asi 20 m a pro kešku se muselo slaňovat. Terén byl celý pokamenovaný pod skálou. Tak jsem na sebe hodil popruhy, lano a šel jsem na to.. když jsem byl v půlce skály a zbýval kousek od kešky.. přetrhlo se lano a já padal k zemi…:(:(:(:(![]()
Pohřeb se konal za týden..:(:(![]()
Ja slysela, ze kdyz ve snu umres tak to znamena dlouhovekost :-). Ale asi bych tomu moc neverila, rozhodne bych si pri lezeni na skalu davala bacha, pokud to priste nebude sen :D.
To znám - stává se mi to dost často na vlastní cache kterou mám u baráku - kdykoliv se někdo motá do 30 metrů okolo, říkám si "jde si pro ni nebo nejde?" ![]()
Škoda, že nejdou slučovat vlákna:
http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=3&thread_id=5343&sort=&rowstart=0