Ahojky!
Sníh, který se pokojně snáší za okny mne čím dál tím víc láká vzít běžky a zamířit z Prahy do brdských lesů. Pokud by jste se přidali: jsvobodo(at)antonio.cz
Brdy neznam, takze do planovani trasy moc mluvit nechci. me2d09 navrhuje okoli Řevnic.
Krabicky jsou fajn, i par sneznych kousku mam na svedomi. Proti zastavce v hospudce taky nic nenamitam. Ale ja se budu nejvic tesit na ten zasnezeny les, ju
To: Jarmila a Šaman a další - takže jestli dobře chápu, chuť by byla, ale je třeba to poladit. Já bych docela rád věděl, kolik by nás jelo. jsem celkem přizpůsobivej týpek, mám běžky staré 20 let, ale dobře jedou.. Kešům se nebráním, ale netlačím taky. Dejte vědět, pokud pojedou děti, neb nikoliv. A ještě dotaz - kdo to bude organizovat? Jarmila? Zadáš souřadnice nástupu?? Šamane, dej taky vědět, kdyžtak vemu mapu do ruky a něco naorganizuju. Jak pravila Jarmila, největší paráda budou zasněžené Brdy. Ozvěte se, jo? Ahoj Spužva
Rád se také připojím, pokud se půjde nějak okolo. Lépe řečeno, rád bych vyrazil z domova (=Řevnice) či se připojil třebas v hostinci u Paviána, který se snad na Brdech ani nedá vynechat.
Takže pokud se to Spužvovi či Jarmile či někomu jinému podaří naorganizovat někudy tudy, budu potěšen. Proti hospůdce ani krabičkám nic nemám, nejvíc mi jde ale taky o ten sníh a les.
To: šaman, kvapa - počítám teda s odjezdem v sobotu někde tak kolem 8 ráno.
To: Jarmila - odkud pojedeš? Zkoušel jsem Ti volat, kdyžtak se zkus ozvat, abychom pořešili nástup a čas.
To: Jabkubkencl - díky za doporoučení, pojedeš s námi??
To: ALL - chcete hodně makat nebo na pohodu? Já bych s sebou možná rád vzal dětičky, tak abychom si upřesnili záměry.
chystam se ted v nedeli po mnoha letech zase na bezky. Pojedeme do Jizerek, ale proc si potrebny equipment nepujcit o den drive a vyrazit v sobotu i s Vami. Rozhodnuti udelam az v patek a tim padem bych pripadne jel po vlastni ose (nekoho nekde muzu nabrat).
Jinak "jakubkenclem" udavane parkoviste bych povazoval za dobry a vychozi bod.
To Spuzva:
budu rad, kdyz se udrzim na lyzich a zadne supr dlouhe vzdalenosti neplanuji. Opravdu jsem na bezkach nestal mnoho let…
Jak navrhuje Jakub, tak mi to absolutně vyhovuje, dokonce z odkazovaných krabiček mám nějaké neodlovené :). Nahoru na PK1HJHR se dostanu buď běžmo a nebo lépe s jakubkencl jestli taky pojede, lenost je lenost (jakub: díky za velkorysou nabídku).
Tak prosím určete čas srazu.
Spuzva: tempu se přispůsobím…
PS: už kvůli Earl puku se vyplatí vyrazit
neznám vás jmény, kdo je Jakub? Já jsem se domlouval se Šamanem a s Kvapou. Tak by bylo asi fajn, kdyby tomu někdo zavelel. Earlovy puky budou připravený :-)))