Cituji email reporterky CT, ktery dorazil na info GC.cz a ktery mi choze predal:
Ahoj/Dobry den,
rada bych v sobotu natocila kratkou zpravodajskou reportaz o geocachingu. Nic narocneho, jen bych tu skvelou hru rada predstavila lidem - malokdo vi, ze neco takoveho existuje. Mam dva respondenty, kteri to hraji a jsou ochotni mluvit, jeste bych ale potrebovala nekoho, kdo napr. schvaluje mista pro nove kesky nebo nekoho jako "oficialniho" - ja vim, ze to je neorganizovana zabava, ze neexistuje nikdo jako hlavni zakladatel nebo organizator, ale presto by mi pomohl aspon ten
"schvalovac kesek", at tam nemam jenom laiky, kteri to proste jen tak hraji, protoze je to bavi. Slo by se prosim nejak domluvit? Jednalo by se o petiminutovy rozhovor v sobotu dopoledne - prijedeme kamkoliv po Praze a strednich Cechach. Reportaz bude mit cca 2 minuty a bude se vysilat ve Vecerniku z Cech nebo Udalostech v regionech na Ceske televizi. Prosim kontaktujete me na uvedeny mail nebo na tel 36515325.
Diky moc za pomoc!!! Lucie Komnacka
Jelikoz zitra nejsem v Praze, mozna se najde jiny dobrovolnik z Prahy ci okoli (nejaky zkuseny kacer), kdo by se toho rad ujmul. Byl bych MOC nerad, aby reportaz ti 2 cacheri (respondenti) neco pokazili, preci jen jde uz o celkem masove medium. Tak prosim ma-li nekdo ze zkusenych cas a chut zitra dopoledne, ozvete se ji.
P.S. Zde pouze reakce, kdo se ji pripadne ozve. Prosim NE flame, zda reportaz ano ci ne (to uz tu bylo mnohokrat), reporterka je rozhodnuta ji natocit, tak je lepsi, aby ji zkuseny kacer pomohl, nez aby reportaz neco pokazila. Diky moc.
Akorat ted koukam, ze ten telefon ma 8 cifer misto 9, cili preklep, a mail se mi od chozeho nedostal… No snad jde pripadne danou reporterku najit na webu CT, nebo mail pripadnemu zajemci sdeli choze.
Jediné pozitivní na tom vidím že se alespoň na to trochu připravuje a shání někoho zasvěceného. Takhle je šance že výsledek bude trošku přijatelný.
Doufám totiž že to není rychlá reakce na dnešní článek v MF - viz jiné vlákno : … mrtvola …
Já myslím, že bychom mohli vložit důvěru v Sylvii999. Nalezeno svoje má, pravidlům rozumí, historii zná, prezentačními schopnostmi určitě také oplývá, když připravuje přednášku o GC. Navíc je to žena v nejlepších letech, takže by mohla ukázat GC jako neškodnou celospolečenskou zábavu pro všechny věkové vrstvy.
Dandra,
momentálně nemluvící, na čaji, česneku a citrónech
Jojo zrovna předevčírem jsem byl v knihovně a koutkem oka zahlédl na obrazovkovém poutači u výdeje rezervací slovo GPS. No a ona zrovna tahle akce (31.1. ve Vršovicích). Chtěl jsem to ještě pro zajímavost vyfotit, ale než jsem vyndal a nastavil mobil, byla tam už jiná zpráva a opakování jsem se nedočkal.
Neznám ani jednoho nominovaného, ale jsem určitě pro, aby to byl člověk který rozumí pravidlům a ví co se může říct atd atd…takže bych se asi přikláněl k "Sylvii999" tedy jestli "dandra" nekecá:)
no tak to ja tam predevcirem byl taky, jen jsem cekal frontu na zaplaceni pokuty ;). jak tak cekam, tak tupe, nepritomne (cili jako normalne :)) ziram po okoli, i na tu obrazovku. a asi po ctvrtem reklamnim sotu mi doslo, ze v tom prvnim bylo slovo geocaching, ktere jsem precetl a vubec nevnimal tak jsem si domyslel, ze by to mohla byt ta sylviina akce ve vrsovicke knihovne.
Jestli Poník, který by z titulu reviewera a živé kroniky GC.cz mohl být vhodnější, nebude mít zítra ráno cestu do Prahy, není lepšího kandidáta než geozkušená žena. Sylvia999, případně i Atlaska mají komunikaci v krvi. Nekecám, uvidíte
Naštěstí to "nehoří". Redaktorka opravdu chce reviewra a stačí jí příští týden. Takže si užije nekdo jiný :D:D:D Telefon je správně, jen přidejte na začátek číslo 7.
No z poslední zprávy Sylvie999 to vypadá, že se budu muset přeci jen příští víkend obětovat sám :). No co se dá dělat, možná lepší než kdyby byly zase pak zkreslené info přímo v TV (i když vyloučit se to nedá nikdy, střih umí hodně :D).
Pokud se ale přeci jen nnajde někdo jiný kdo by si s redaktorkou rád popovídal, dejte vědět.