Socialni vyzkum - geocaching

Prosim o vyplneni tohoto dotaziku…http://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/geocaching/…zabere to priblizne 2 minuty a me tim moc pomuzete v seminarni praci do skoly…diky moc…Samm

K otázce Jakou obtížnost kešky preferujete… chvilku jsem přemýšlela, jak porovnat Mysterku obtížnost 3 a Tradiční obtížnost 3, pak jsem dospěla k názoru, že moc přemýšlím a jdu raději vařit.:smiley:

Připadá mi, že otázky na obtížnost, typ keše a podobně nejdou, tak jak jsou zadány, zodpovědět jednoznačně.

Ale jdou - stačí zašktnout všechny možnosti, jako jsem to udělal. I když asi lepší by bylo, kdyby tam byla ještě možnost "nepreferuji žádnou určitou obtížnast" - skvělá zábava může být s jedničkou i pětkou :wink:

U některýh otázek nemám jasně dané, co preferuji, baví mě geocaching celkově, takže podle toho jsem i zaškrtala otázky:-):slight_smile:

Mi tam dost chybí takové ty nerozhodné odpovědi :o

jj "nerozhodne odpovedi" chybi, zesil jsem to vzdy zaskrtanim vsech moznosti, vzhledem k tomu ze otazka je povinna

Me by teda spis zajimalo, co znamena "socialni" vyzkum? Neni to nahodou spis "sociologicky"? :wink:
Navic je to anketa a podle me nic moc …

jj..anketka ma sve mouchy …ale vyplnil jsem a odeslal B)

No, třeba u "kešujete jen v ČR", "jen v Zahraničí", tam nespadám do ani jedné kategorie… Kešuji hlavně v ČR, ale když se náhodou dostanu do ciziny, nevynechám příležitost, ovšem těch je dost málo… Takže vlastně kešuji hlavně v ČR. Zkusil jsem zatrhnout Jen v ČR i jak v ČR tak v zahraničí… Chybí mi tam něco jako "meziodpověď" :slight_smile:

Ano taky mne chybi nerozhodne odpovedi, ci vlastni nazor. Ale to je trend dnesnich pruzkumu, asi to tu uci nejaci cizinci. Zucastnil jsem se nekolika pruzkumu v posledni dobe a zjistil jsem, ze na polovinu otazek nejsem schopen vybrat nabizenou odpoved, jelikoz ta spravna byla ta N+1. Tak to dnes resim vetsinou "bez odpovedi" nebo "plati vse". Mozna by chtelo udelat pruzkum jak chteji lide odpovidat a podle toho upravovat dotazniky a ne naopak, takhle je pak vysledek toho pruzkumu nepouzitelny, jelikoz neni odrazem skutecnosti. No presto jsem vyplnil a odeslal ac polovina odpovedi neodrazi presne muj nazor a jen se priblizuje.

Máš vplněno :slight_smile:

Mě třeba chybí v typu cache položka EVENT. :slight_smile:

Myslím si, že to je zásadní nedostatek. :slight_smile:

taky sem vyplnil a odeslal, jen nevim, jak moc velkej sem drsnak, kdyz lovim s mapou a bez kompasu :smiley:

jinak sem tam to proste chce zaskrtnout vic moznosti, nebo vymyslet lepsi formulaci otazky, ale co, ty se z toho pos… az se to budes snazit vyhodnotit :smiley:

ziaci, mate vyplnovat, nie diskutovat o metodike B)
ale je pravda, ze ten event tam vypadol :smiley:
kazdopadne vyplnene a odoslane, nech to mas za 1 B)

dyt je to jedno - je to jen seminarka :smiley: hlavne ze vypracovavatel seminarky ma data, ktery si nemusel sam vymyslet :slight_smile:

Máš to tam. :smiley:

Taky jsem se přidal a vyplnil. Je fakt že na GC mě baví ta různorodost a moc si nevybírám :wink:

Mas to tam a doufam, ze tu das i vysledky.

Tak, vyplněno :wink: