Je jaro a geostatistiky praskají ve švech… dalším pánem na “holení” je Miloš… sorry Šolim
který se nenápadně, v tichosti sobě vlastní dokešoval ke krásným sedmi stovkám… Miloši, přejem Ti vše nejlepší, dobrý signál + pevné boty, tešíme se na další technicky užasně zvládnuté kešky a další setkání&pokecy s Tebou!
M + 3 geogirls
Se nam s tema jubilantama zase roztrhl pytel.
Gratuluju.
Gratuluji ke krasne kulatemu cislu - a opravdu velky dik za vsechny vyborne kese. At se dari i nadale!
Není co dodat - také gratulujeme. Jen tak dál…
Také srdečně blahopřeji! Těší mne, že této nádherné mety dosáhl na mé kešce.
Jo jo, jaro dela divy. Solime moc gratuluju, pekne jsi to rozjel. Jen tak dal.
Milosi, velke gratulace od nas i od Cachemana.
Gratulujem Milos, vitaj v klube 700 
Nóóó Šolime zrovna dneska jsem si na tebe vzpomněl, když jsem v obchodě objevil teleskopickou tyčku na opékání buřtů :-))) blahopřeju
Také se přidáváme ke gratulaci a přejeme hodně úspěchů do dalších stovek!! BTW díky za Tebou založené keše, které jsou vždy jedinečným zážitkem. Z+H+R
Miloši, já se taky připojuju k tomu nekonečnýmu zástupu gratulantů !!!
At tě gps pořád tak dobře vodí za těmi správnými a nejlepšími cíli !!!
I já gratuluji, ale hlavně děkuji za ty tvoje dokonale zpracované kešky. Díky !!!
Take mi to neda abych nepogratuloval. Je to naprosta parada :), gratuluji!!!
Blahopřejeme k Tvé další geometě. Díky za Tvé poetické keše na krásných a zajímavých místech.
Pripojuju se k zastupu gratulantu
Pripojujeme se ke gratulacím a hlavne dekujeme za skvele pripravene kesky.
Take se pripojuju s pranin aby bylo stale dost hezkych mist stojicich za navstevu.
Obdivuju Tvé nasazení, kvalitu vlastních keší a fakt, že většinu úlovků získáváš s vynaložením všech sil v potu tváře bez potřeby dovézt se až do krabice nějakým smrdícím vehiklem.
Velikanska gratulace od Slajzu & Tucku a velike diky za bezvadne a propracovane kesky !!
nebylo to nekdy asi tak predevcirem, co solim slavil 600? :)) blahoprejeme, gratulujeme, atakdale. a taky musime podekovat za tvoje kesky. kdyz jsme zacinali, v drtive vetsine kesi byly jen volne papiry jako logbook, ale v solimovkach jsme se vzdy setkali uzasnymi notysky :))