Solim 800

Tak jsem si až dnes všiml, že někdy kolem 19.6.2006 dorazil 800 nalezených taky Solim. Trošku mě mrzí, že mu ještě nikdo nepoblahopřál k tomuto významnému číslu. Potkal jsem ho sice jen jeden a půlkrát (jednou na Geodrinku v Brně, když jsme dokonce společně odlovili jednu, nebo dvě keše a půlkrát pouze při pozdravu na GeoJeseníkách) ale považuji jej za dobu co se geocachingem zabývám (necelý rok) za vyjímečné individuum v této oblasti, aniž bych se dotkl vážnosti všech ostatních. Miloši, tímto bych Ti opravdu rád chtěl pogratulovat k úctyhodnému číslu a popřát, aby Ti to stále tak chodilo za šipkou, jako doposud a brzy ses dostal k té 1000.

Gratuluju k minuti dalsiho patniku na ceste do mist, kde jednou vetsina z nas skonci. Ted uz si muzeme vybirat minimalne mezi Prahou (GCMH1V) a Brnem (GCWV49). Diky za Tvoje peclive pripravene kesky.

Číslo 800 je úctyhodné, ale je třeba k tomu dodat, že Šolim se jej dopracoval povětšinou s využitím veřejné dopravy a vlastních nohou, což je pro mnohé z nás nepochopitelné. Takže dvojnásobné blahopřání!

No vida nedavno jsme ho potkali a ani jsme mu osobne s Cmuchalem nepoprali neveda tohoto skveleho faktu. Takze timto to napravuji a posilam moc velkou gratulaci a velike diky za skvele propracovane kesky, na ktere radi chodime.

Také moc a moc gratuluji a omlouvám se za velmi opožděnou gratulaci. Zároveň děkuji za tvé kešky. Jejich tématičnost, technické zpracování a maskování je dokonalé. Takže ještě jednou gratuluji a ať ti nedojdou nitě:)))

Miloši posílám také velkou gratulaci a přeji co nejrychlejší zdolání dalších dvou stovek.

Není to tak dávno, co jsme blahopřáli k sedmistovce. Zdá se, že čím více se blíží jizbička pro závisláky v Bohnicích, tím více nabíráme na rychlosti ve sběru krabic. Utěšujeme mne zkušenost z eventů, že se tam sejde skvělá a vybraná společnost. Tak Miloši, ať Ti to dobře šlape na kole i pěšky. Přejeme mnoho úspěchů při hledání dalších krabic a dobré mápady při zakládání Tvých pěkných keší. Díky za ně !

Šolime, gratuluju!

Miloši mrzí mne, že jsem Tvoji 800 přehlédl. V každém případě alespoň opožděně posílám velké geogratulace!

M.

Pridavam se s velkou gratulaci a dikem za pekne kesky!

Gratuluji.

Solimuv pesi zpusob loveni cachi je mi velice sympaticky a takhle dosazena osmistovka je fakt obdivuhodna, takze moc a moc gratuluji.

Gratuluji.

Pripojujeme se ke gratulaci - s diky za krasne a dumyslne kese a pranim dalsich - at uz nalezenych nebo zalozenych!

velice opozdene, ale prece, GRATULUJEME. jak tak koukam, to bude za chvili tisicovkaru :slight_smile: