Tak Zbynku zatim co ja jsem v nejake krizi a jiz 2 tydny me to nebavi, tak Ty jsi prepnul na vyssi stupen a mizis nekde v dalce.
U minule gratulace jsem Ti rikal "dej nam aspon trochu vydechnout" a u teto uz radeji nerikam nic. No kdo umi, tomu proste geokonto kvete.
Cau Jirka
dandra
červenec 2, 2007, 8:59am
2
Koukám, že už jsi taky dávno za hranicí, odkud není návratu. A nebo se ještě bráníš se slovy: “Mám to pod kontrolou. Můžu s tím kdykoli přestat.”? [:P] Gratuluju a těším se na nějakou další hádanku třeba zase světa elfů. Abych nemusel ten tengwar TTF odinstalovat [;)]
jojo, tisicovka se zacina rysovat na obzoru [:)] gratulujeme a jen tak dal.
bdek
červenec 2, 2007, 10:28am
4
Když už to Jirka prásknul, tak mi nezbývá, než taky pogratulovat. Teď jsme ale zvědav, zda to Zbyňďa stihne s tou 777 do 07.07.07. Přeji mnoho zdaru.
Boris
Mion
červenec 2, 2007, 12:22odp.
5
taky gratuluji kolegovi z protejsi tovarny
Člověče přibývá ti to pěkně, jen tak dál [Y], těch 777 7.7.2007 by bylo super a pak by jsme to mohli [B] spláchnout někde na eventu[<:o)].
Ještě před nedávnem ses “vychloubal” pětistovkovým coinem a teď najednou tohle? [:D] No, máš to pěkně rozjetý, tak jen tak dál… Gratuluju! [Y]
Gratuluji k dalsi skvele mete!!!
Zbyňku, blahopřeju k sedmikilu a ať ti to šlape. Dandru radši neber vážně a tengwar, quenyu a elfy nech spát. Potřebuju se občas vyspat [:D]