Chci koupit mobil s Androidem. Samsung chystá nové modely Čtyři nové androidy od Samsungu. Útočit budou cenou - iDNES.cz
Napište sem všechny zkušenosti s mobily a GPS. Chci nějaký kolem 3000,-Kč. Díky. Co, kde, jak a za kolik si musím do mobilu potom stáhnout?
Mladej má LG Optimus Me P350 a vše pohodě (má to android 2.2.2.) C:geo, locus nainstalován, všechny programy pouze freeware.
Mám Samsung S5620 Monte v něm A GPS- stáhnutý Trekbuddy- musím si tam nahrát mapu kde jdu ale pak to celkem šlape, našel jsem už podle toho dost kešek.
Já si vyhlédl tohle:
http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperia-active?cc=cz&lc=cs
ale obávám se, že nebude s cenou do 3000,- Kč ![]()
Mám také Montyho - na internetu je spousta stesků, žě něco nejde ale rozumný postup jsem nenašla - konečně je tu někdo, komu to jede ![]()
Při pokusu o zprovoznění autonavigace NaviExpert jsem pohořela na on-line přístupu, protože nemám datový tarif.
K internetu se připojuju pouze přes WiFi a nedaří ze mi ani načíst listing - hlásí málo paměti. Kartu mám 16G ale to vnitřní paměť nezvětší ![]()
Pokud jsem letmo nakoukla na Trekbuddy.net tak mě vyděsila představa tvrdého resetu telefonu kvůli změně nastavení režimu GPS - je to nutné?
Prosím prosím o info, co je potřeba mít nastavené a nainstalované aby to šlapalo? Nějak je toho na mě moc najednou a vůbec nevím kde začít.
Ten monte mi jako android neprijde, nebo jo?
Jestli přímo pro kešky tak Motorola Defy, je to android v kanadách. Ale stojí asi dvakrát tolik co chceš. Jinak asi něco z třídy T-Mobile Move či řad Huaweů.
Levné a dobré stoje.
K těm programům, co takhle prozkoumat fórum Geocaching.cz nebo různá Androidí fóra? Všecko tam máš na dlani!
po tomhle mobilu se taky poohlizim, ale narazil sem na zminku ze xperia mini(mela by mit vicce mene stejne streva jako active) ma otresnou presnost gps,
a bohuzel se mi nepodarilo najit zadne info co je tam za gps chip.
p.s.: tady k nemu maji docela zajimavou slevu na smartmaps