Dneska jsem s Deborou náhodou natrefil na tuto zajímavou sadu. Prodává se v Tchibo obchodech a stojí 600Kč. Pak mají ještě asi poloviční soupravu kulatých nádob za 300Kč.
Choze

Dneska jsem s Deborou náhodou natrefil na tuto zajímavou sadu. Prodává se v Tchibo obchodech a stojí 600Kč. Pak mají ještě asi poloviční soupravu kulatých nádob za 300Kč.
Choze

Mě to připadá docela drahý. Minulý týden jsem koupil soupravu 3 krabiček (největší z nich 1litr) za 120 korun. Koupil jsem to v Čelákovicích u Vietnamců. Pak jsem ještě viděl něco podobného za 150, s tím že ty krabice byly větší, myslím že to bylo v Klášterci nad Ohří v Plusu.
Jo, tak to nevypadá zle. Aspoň na první pohled.
Nevím jak voděa vlhku odolné jsou krabičky od asijských spoluobčanů, ale cenově zas žádná extra výhoda. Pokud ta sada na fotce sedí, tak je tam cca 8 krabiček za 600, tj. jedna za 75 kč a vypadají celkem odolně (něco jak lock and lock), takže: nejsem tak bohatý, abych mohl kupovat levné věci ![]()
já bych využil jen tu největší.. ![]()
Asi zaleži na těsnosti, pokud to bude těsnit dobře (jako třeba lock and lock) tak je to dobra koupě. Ale asi by to chtělo vyzkoušet ![]()
Ale u asijskych obchodniku bych asi nekupoval, to už si spíš připlatím a koupím lock and lock u kterého vím že hodně vydrží.
Nevím jak s těsností, ale jinak vypadaly betelně. Sami jsme je nekoupili, ale mě to dost leží v hlavě :).
Choze
Jo a soupis objemů:
1 x 10 l, 1 x 1,1 l, 1 x 1 l, 2 x 550 ml, 1 x 180 ml, 2 x 100 ml
To je pěknej soupis. To zni lákavě ![]()
No teď má být nějaká akce v Plusu 3 krabice za 100Kč a zavírání čtyřstrané. Objemově by měli být kolem litru
Jj, když si stáhnete jejich leták (viz odkaz), je tam 3l + 2l + 1l za 111,-
Do toho určitě jdu!
Choze
http://www.plus.cz/cmspublic/cs_CZ/home/CZ_HZ_KW30_1-12_web.pdf
Včera jsem je pořídil za 111 Kč. Jsou super. Jsou trochu plošší, ale
měli by být vodotěsné - alespoň podle těsnění které mají.
Taky jsem je pořídil - co jsem si zběžně všiml, mají jiný způsob těsnění (víc do sebe): <<
Za ty peníze je to dobrý kauf. Jenom nemám pocit, že bych si do nich rád dával jídlo. No ale potraviny do keše naštestí nepatří ;).
Choze
huh, dík moc za typ ![]()