Ahoj, můžu nějak zjistit souřadnice mnou nalezené PMO keše, když už nejsem PM?
Řekl bych, že nijak jednoduše to nepůjde.
Ahoj, můžu nějak zjistit souřadnice mnou nalezené PMO keše, když už nejsem PM?
Když jsi ji nalezl, tak stačí zaměřit místo ne?
Když jsi ji nalezl, tak stačí zaměřit místo ne?
??? Ty si pamatuješ podle názvu keš nalezenou v roce 2007? Navíc kdybych to věděl, tak se zde neptám, souřadnice chci právě proto, abych zjistil kde ta keš byla.
Dřív se to u tradiček dělalo přidáním souřadnic k logu, kde byly defaultně nastaveny úvodní souřadnice keše, ale nevím, jestli to stále jde...
Takže ty jen víš, žes ji v roce 2007 nalezl, ale už nevíš kde ani jak se jmenovala? Jinak by asi bylo nejjednodušší zeptat se někoho PM, sdělit přibližně kdys ji našel a on by mohl podle toho najít tvůj log. Ale pokud byla mezitím archivovaná, na mapě ji už ani PM nenajde a musel by znát přesně její kód nebo název. A pokud si nepamatuješ přesně, prohledávat desítky keší ti nikdo nebude. Navíc za 14 let se mohla klidně i přemístit, do 160m i bez povolení a za tu dobu i několikrát po sobě, pokud se třeba moc prozradí a je ničena.
Přidání souřadnic už (snad) nefunguje. A když neznáš skoro nic, tak taky skoro nic nenajdeš.
Zkus se podívat do svých nálezů, na příslušný rok a tam se pokus vzpomenout, která to byla. Pak už je pravděpodobné, že ti někdo odpoví.
Takže ty jen víš, žes ji v roce 2007 nalezl, ale už nevíš kde ani jak se jmenovala? Jinak by asi bylo nejjednodušší zeptat se někoho PM, sdělit přibližně kdys ji našel a on by mohl podle toho najít tvůj log.
Jde mi o to, že chci najít určité místo v přírodě, které jsme navštívili při hledání kešky. Tenkrát jsem byl PM, tak je pravděpodobné, že to byla některá z PM keší, protože žádná normální keš z toho roku to není. Takže zeptat se někoho mi nepomůže, musím projít všechny nalezené PM keše z toho roku a podívat se do map. To ale bohužel nejde protože se nezobrazují souřadnice a platit jen kvůli tomu PM je blbost.
Hele, kdyby sis prolinkoval profil, tak je snadné se podívat, cos našel v roce 2007 a co z toho je PM. Hodit to do bookmarklistu a vygenerovat GPX. A to si načteš do mapy.cz a máš to zobrazené i se souřadnicemi.
a co si zaplatit PM třeba na měsíc?
A podle předchozí a následující kešky to nepoznáš? Nebo to byla jediná keška ten den?
Jde mi o to, že chci najít určité místo v přírodě, které jsme navštívili při hledání kešky. Tenkrát jsem byl PM, tak je pravděpodobné, že to byla některá z PM keší, protože žádná normální keš z toho roku to není. Takže zeptat se někoho mi nepomůže, musím projít všechny nalezené PM keše z toho roku a podívat se do map. To ale bohužel nejde protože se nezobrazují souřadnice a platit jen kvůli tomu PM je blbost.
Jestli jsi byl PM a zalogoval jsi ji, tak bys ji měl mít mezi nalezenými, ne? Máš tam alespoň název té keše a její kód? To by se min. u nalezených myslím mělo objevit, i když jsou PM.
A pak už není problém se zeptat, kde zhruba je. Pokud to není nějaká mysterka a jedná se ti opravdu o to, kde jsi tenkrát byl, tak ti bude stačit, když ti napíšeme, že je u té a té vesnice, nebo tak nějak?
Ale je nutné mít ten název a nejlépe i kód keše.
PS.: Spousta z nás má i svou zálohu, takže můžeme najít i archivované keše.
Archivované keše umí na mapě zobrazit project-gc, i pro BM, koukni na Porovnání mapy
To mu ukáže i archivované PM keše? O ty tu totiž jde...
To mu ukáže i archivované PM keše? O ty tu totiž jde...
Na mapě ne, v seznamech ano. Ale to je tady asi bezpředmětné, když ví, o kterou keš jde, ale netuší, kde je.
Kdyby nám sem dal kód keše (nebo aspoň svůj nick na GC), tak ty souřadnice už tady dávno má.
Hele, kdyby sis prolinkoval profil, tak je snadné se podívat, cos našel v roce 2007 a co z toho je PM. Hodit to do bookmarklistu a vygenerovat GPX. A to si načteš do mapy.cz a máš to zobrazené i se souřadnicemi.
BM může vytvářet bookmarklisty a generovat GPX? Já myslím, že ne?
Je úplně lhostejné, co BM může nemůže. Musíš vzít v úvahu, že tady je naprostá většina ochotná pomáhat, takže by mu to někdo, třeba já, našel, kdyby tazatel dál komunikoval a projevil aspoň minimální snahu svůj problém vyřešit některým z navrhovaných postupů. Ale takhle je to mrtvé vlákno.
Tak to by jsi mohl pomoci mně? Potřeboval bych GPX všech PMO keší ČR. ;)
Tak to bych nemohl. Vždyť jsem psal, že je to tu mrtvé vlákno.
Tak to by jsi mohl pomoci mně? Potřeboval bych GPX všech PMO keší ČR. ;)
Daruj mi PM a já ti to pošlu. ;)
Poslat někomu BM souřadnice keší, které odlovil (jako souřadnice, nebo jako GPX) bych nepovažoval za špatné, když je z jeho profilu zřejmé, že to skutečně nalezl, jen teď když už nemá PM do toho nemůže. Ovšem v pravidlech nic takového není a může jít o zcela jinou keš, některé se silně pohybovaly a měnil se i listing, vím o keši, která třikrát změnila i typ.