Soutěž o nejlepší GC profil

Z PROFILU aneb Zatočte se žabákem

Už se vám to také stalo?

• někdo vám napsal hezký log a vy jste se chtěli podívat, kdo to je

• chtěli jste zjistit v okolí kterého města nalovíte nové CWG

a… našli jste obrázek žabáka a objevný text  **
Latest News ** Hobbies ** Biography **
??

Mně mockrát. A nepotěšilo mě to.

Proto jsme se rozhodli u příležitosti Plzeneckého Geopotlachu vyhlásit soutěž o nejlepší
geoprofil. Nebude se hodnotit největší počet html vychytávek, ani jestli se
svěříte se svým traumatem z dětství :slight_smile: Půjde o to, která stránka nejvíce
zaujme, či pobaví, při zachování alespoň základní informační hodnoty.

Minimální požadavky pro zařazení do soutěže jsou tyto:

• v Profilu bude vložen obrázek (vaše maličkost, logo, či cokoli jiného)

• v Location bude uvedena obec vašeho bydliště nebo alespoň větší město
    poblíž

• v Detailu bude alespoň několik řádek textu

Maximální limit je cca 200 000  znaků v detailu :slight_smile:

Přihlášky svých profilů do soutěže zasílejte na [email protected] do
31.10.2006. Nominovaným výtvorům budou dávat své hlasy návštěvníci
geopotlachu. Jako cena pro vítěze je připraven Travel Bug Dog Tag + Geocoin. A i dalsi v poradi se maji na co tesit.

Soutěže se nesmějí zúčastnit pořadatelé a jejich rodinní příslušníci
:slight_smile:

Soutěž podporuje: Geocaching Shop EU

Jestli jsem dobře pochopil, tak pokud je někdo natolik skromný, že svůj profil nechce přihlásit, tak se do posuzování nemá šanci dostat, že?

Nebylo by lepší aby soutěž přijímala i návrhy na cizí profily od cacherů, kterým se nějaký profil jiného cachera líbí, neboje zaujal? Pokud jde o to najít nejzajímavější, nejvíce informativní, či nejhezčí profil, je tahle nutnost seberegistrace docela omezující a řada zajímavých profilů se do soutěže vůbec nedostane.

To přikládám na uvážení třeba až do nějakého dalšího kola seznamu TOP profilu, současně rozeběhlou akci už nemá asi cenu nabourávat změnami :wink:

Je to soutěž, ještě jsem neviděl soutěž, které bych se mohl zůčastnit bez přihlášení :-). Myšlenka přijímání i návrhů na cizí profily je dobrá, (a dlouho jsme nad tím při plánování této akce debatovali) ale podmínka souhlasu majitele profilu (poslaný email) trvá, někdo třeba nechce, aby jeho profil byl hodnocen, nebo nechce, aby já nevím… třeba jeho email vidělo najednou 60 lidí :slight_smile: atd… myslím, že podmínka osobního přihlášení, to není nijak omezující, přece jen jsou v některých profilech různá i osobní data a tak. Pokud je skromný může napsat, že chce jít mimo soutěž, že ho jen zajímá jak ten profil vidí ostatní.

ok, rozumím těmto argumentům :slight_smile:

Průběžný seznam přihlášených:

Klicnik team, Saman team, steinham, hrafnain, RaRoch, MichalS & Flower, GCS Team, V&F family, galdra, Malahavranice, Klokani

adp. , Solim, Dadnson, D@ewo

Birne, Dragon riders

Maty, Ferda, PaBa, Cira, marfik

A byla by nekde stranka s linky na vsechny prihlasene profily? Nechce se mi to vsechno cut&pastovat.

Taky mne to zajimalo tak jsem postupne tvoril a zde je vysledek: Soutez. Je to k dnesnimu dni ale nez jsem to vyzkousel, tak zas nelze pripojit na www.geocaching.com, tak snad to bude chodit.

diky solime. taky jsem to chtel udelat, ale nez jsem se k tomu odhodlal, uz si me nastesti predbehl :slight_smile: jinak muzes si tam zaradit i nas, prihlasoval jsem nas nekdy vcera odpoledne.

Pani, nektere profily jsou fakt super. My se prihlasili taky vcera, aby bylo videt, ze se snazi i novacci :slight_smile: Snad tahle soutez inspiruje alespon par lidi, aby se svym profilem neco provedli… Diky Ponikum za tuhle iniciativu.

No, sice jsem si říkal, že jestě není ten správnej čas na hromadné prohlížení :slight_smile: , ale každopádně moc dík za pomoc.

volfi, Dáin & Olík, Medovi, Dorcadion Team

Rikitan, Dandra, Pazitka

dnes som zistil, ze niektori geocacheri tajne po nociach pripravuju svoje profily, aby slavne zvitazili :slight_smile:

Také si myslím, že některé trumfy jsou ještě v rukávech :-)) Rovněž tak očekávám nátlakové akce na přihlášené kačery a lobbing formou slíbených piv za hlasy :-))

mitak, Kachna´s gang

Jak má si má člověk načančet profil, když mu GC.com ten jeho krásný HTML kód zmrví… Konkrétně dva do sebe vložené HTML tagy jsou na něj nějak moc. :-((

Horší je, že nesnese ani CSS styly a JAVA skripty… :frowning:

M.