Soutěž o nejvyšší komínek z CWG,výhra:geocoin Czech Heart of Europe

[color=purple]Chtěl bych vyhlásit jakousi soutěž o nejvyšší komínek z CWG…Mě se povedl z 64 CWG postavit komínek,který měřil 47cm…Kolik zvládnete vy?přikládejte vždy jako důkaz foto1…=D[/color]

pravidla:
[color=red]1.žádné lepidla ani lepenky[/color]
[color=green]2.žádné přidržování při focení[/color]
[color=blue] 3.Komínek musí začínat jedním CWG a pak po jednom CWG pokračovat nahoru,jinak komínek nebude uznán…příklad komínku viz.foto[/color]
[color=olive]4.Na komínek nesmíte dělat žádnou formu…můžete stavět jen rukou…=D[/color]
[color=maroon]výhra:Czech heart of europe geocoin viz. obrázky[/color]

[color=red]obrázky propůjčeny z geocoin.cz[/color]
[color=olive]Od kdy do kdy bude soutěž: soutěž začíná 31.1.2010 a končí 31.3.2010:)
Pro jiné dotazy mi napište na email: [email protected]
[/color]
foto1

foto2

ty se hodně nudíš, co???:slight_smile:

Co to je CWG?!?

Co Woe Googlit :wink:

Mám doma asi tři kusy těhle dřevěnejch blbostí.
To bude panečku komín.

Kdybych jich měl tolik, hden se přidám. Jenže s porzatím 28 kousky si neškrtám :smiley: jedině že by jsi mi půjčil.

Musím uznat, že je to docela zajímavý nápad, udělat soutěž ve stavbě komínků. Původně jsem se nechtěl ani zúčastńovat, ale když jsem viděl, že je ve vlákně více příspěvků od rejpalů než těch soutěžních, tak jsem musel využít volné chvilky a ze svých CWG postavit menší komínek z 68 kousků. Určitě je to pěkné číslo, které vyhecuje další, aby udělali ještě větší komínek;)

PS: Bordelu okolo si nevšímejte:o

Hmm, asi nevyhraju :smiley: Mám jenom 2 CWG. Zatím jsem na ně vůbec nenarazila a na eventy moc nechodím :frowning:

nyní vyhrává weri.cz…asi tě doženu =D

klidně můžete udělat komínek jen z vlastnícg CWG…nezáleží na tom,jestli to uděláte ze svých CWG nebo z cizích CWG

Rád se nechám dohnat a předehnat, aspoň budu mít větší motivaci při stavbě dalšího komínku;)

PS: jsem student stavárny a statiku jsme měli hned v několika semestrech, tak se nenechám předhonit tak snadno B)

Sem to ale pako, tohle mě nenapadlo. Na co to myslím :smiley:

Na eventu CWGiada2009 bylo stavění CWG do komínku jednou ze soutěžních kategorií. Hráči v týmu to měli ztížené jednak tím že každý mohl stavět jen jednou rukou, druhou musel mít po celou dobu za zády a také na stavění komínku byl časový limit (tuším že to byla 1 minuta) a po skončení časového limitu nesměl komín po dobu 5 sekund spadnout.
Při těchto podmínkách dosáhl tým č. 19 počet 54 CWG

Všiml jsem si, že sáček na CWGéčka je prasklý a musel jsem je tedy přeskládat do jinéhé… a u té příležitosti jsem si trochu zastavěl. Takže nový rekord je 78 kousků, takže kdo mě to trumfne :wink:

A kolik to měřilo? =D
To si nastavil laťku celkem vysoko =D
Asi tě skusim trumfnout =D:)

tak hlásím nový rekord v podobě 86 CWG. Výška 64,5 cm. Dá někdo víc :D.
http://photo.uloziste.com/?fotka=6e751ac456fb9c89.jpg&d=f765b0eb8e6b60cb&size=3

Výšku netuším, ale asi by se dala jednodušše dopočítat. Stavěl jsem tak dlouho, dokud mi to nepadlo a mezi pokusy fotil.

Určitě dá, do konce soutěže je spooouuustu času:D

Zkoušel jsem narovnat 90 CWG, ale asi po 70ti jsem težko držel balanc. Uznávám, že to chce trpělivost a citovku.

[color=red]Tak jsem se dneska zase nudil ale rekord sem nepokořil…=D dal jsem jich 74 a měřilo to 52 cm =D
Asi jsem se rozhodl…Pro výherce bude GC s vlastním loginem…=D[/color]

foto1

tak se mi podařilo dneska naložit celých 87 CWG.