[color=purple]Chtěl bych vyhlásit jakousi soutěž o nejvyšší komínek z CWG…Mě se povedl z 64 CWG postavit komínek,který měřil 47cm…Kolik zvládnete vy?přikládejte vždy jako důkaz foto1…=D[/color]
pravidla:
[color=red]1.žádné lepidla ani lepenky[/color]
[color=green]2.žádné přidržování při focení[/color]
[color=blue] 3.Komínek musí začínat jedním CWG a pak po jednom CWG pokračovat nahoru,jinak komínek nebude uznán…příklad komínku viz.foto[/color]
[color=olive]4.Na komínek nesmíte dělat žádnou formu…můžete stavět jen rukou…=D[/color]
[color=maroon]výhra:Czech heart of europe geocoin viz. obrázky[/color]
[color=red]obrázky propůjčeny z geocoin.cz[/color]
[color=olive]Od kdy do kdy bude soutěž: soutěž začíná 31.1.2010 a končí 31.3.2010:)
Pro jiné dotazy mi napište na email: [email protected]
[/color]
foto1
Musím uznat, že je to docela zajímavý nápad, udělat soutěž ve stavbě komínků. Původně jsem se nechtěl ani zúčastńovat, ale když jsem viděl, že je ve vlákně více příspěvků od rejpalů než těch soutěžních, tak jsem musel využít volné chvilky a ze svých CWG postavit menší komínek z 68 kousků. Určitě je to pěkné číslo, které vyhecuje další, aby udělali ještě větší komínek;)
Na eventu CWGiada2009 bylo stavění CWG do komínku jednou ze soutěžních kategorií. Hráči v týmu to měli ztížené jednak tím že každý mohl stavět jen jednou rukou, druhou musel mít po celou dobu za zády a také na stavění komínku byl časový limit (tuším že to byla 1 minuta) a po skončení časového limitu nesměl komín po dobu 5 sekund spadnout.
Při těchto podmínkách dosáhl tým č. 19 počet 54 CWG
Všiml jsem si, že sáček na CWGéčka je prasklý a musel jsem je tedy přeskládat do jinéhé… a u té příležitosti jsem si trochu zastavěl. Takže nový rekord je 78 kousků, takže kdo mě to trumfne
[color=red]Tak jsem se dneska zase nudil ale rekord sem nepokořil…=D dal jsem jich 74 a měřilo to 52 cm =D
Asi jsem se rozhodl…Pro výherce bude GC s vlastním loginem…=D[/color]