Abych trochu odlehčil zdejší hádavou náladu a zároveň vás informoval o něčem alespoň myslím trochu zajímavém, tak vyhlašuji soutěž:
V současné době ubíhají poslední hodiny, kdy GC Code listingu začíná na GC1…, během dnešní noci, ale spíše zítřejšího dne "padne" jak poslední listing GC1ZZZZ, tak první listing nové řady: GC20000. Oba tyto GC Cody jsou poměrně hodně unikátní, a tak vyhlašují soutěž, kdo se stane jejich šťastným vlastníkem - přeci je nenecháme nějakým cizincům
Soutěž není o hodnotné ceny, vlastně není o žádné ceny, snad jen, že ten, kdo získá GC20000, bude jeho keš přednostně publikována, kdo získá GC1ZZZZ, bude jeho keš publikována přednostně hned po GC20000
Pro informaci - v době psaní tohoto příspěvku byl poslední zabraný kód GC1ZZ4Q
Proč by to muselo být mikro v roští, vždyť ten listing můžeš aktivovat až to budeš mít pořádně vymyšlený a udělaný.
Jinak při současné rychlosti to vypadá, že tyto zajímavé čísla keší by měly být venku tak asi za 14 hodin. Ale je jisté, že ke konci to zrychlí. Tak hodně štěstí všem Čechům.
Darku, nechci Ti brat nadseni z noveho skveleho napadu - ale vsichni rozumni owneri si listing zalozi dlouho pred publikovanim kese - a pak si s nim hrajou a doladujou. O rychlokvasky a prednostni publikovani nikdo nestoji - leda revieweri, kteri se nudi a nemaji do ceho pichnout (publikovat) (jestli je to tak, tak vam gratuluju a dejte si na me hosi dva dny volna B))
Tak moje mikro v rosti bude mit kod GC1ZZQX. Ale nebude jen tak levny bod. Aby jste si mohli slapnout do hovinka, tak budete muset nejdriv vyresit nejaky kolize v MD5 nebo podobny silenosti.
Mně osobně je jedno, jak bude ta keš vypadat, kde bude umístěna a jestli ji budete chtít publikovat teď nebo za rok - s tím přednostním publikováním to byla samozřejmě jen nadsázka, protože když je to soutěž, tak by měla být o nějaké ceny a tohle je jediné, co vám můžu nabídnout (chce to se lépe ponořit do smyslu textu :P)
Primárním záměrem mého příspěvku bylo vás informovat o tom, že se nám blíží konec jedné řady a to svůj účel splnilo
Jsem si při tom klikání všiml, že kódech keší vůbec nepoužívají písmena I, L a U. Nevím proč, ale napadá mě jen snad to, aby se náhodou nevytvořily kódy s oblíbenými anglickými slovíčky jako FCK a SHT. Jen mě nenapadá žádné silné slovo s L.