Sovinecky cognac GCYQN3 se blizi ke konci

[:$] Nemila zprava pro geocachery libujici si v adrenalinovych keskach - mate posledni moznost pristi tyden tuto cache navstivit… chodba se totiz ponori do rekonstrukce a vchod uz bude jiny a zrejme i nepristupny… Takze posledni moznost!!! Jinak se zrejme chysta napad aspon odvaru teto cache - kdyz bude cas a chut ji zalozit :slight_smile:

jj doporucuji .. tato kes patri k jednem z nejlepsich!!

Vypada to, ze o vikendu se do toho pusti… tak opravdu nevahejte a lovte…je to opravdu posledni moznost!!!

Díky za upozornění.

Chtěl jsem si tuhle keš nechat na nějěké kulaté číslo, ale situace nedala a tak jsme ji odlovili v půli týdne.

Opravdu parádní keška. Bude jí škoda.

Díky.

Tak neskutecne se stalo skutecnym a po vyjednavani a velke toleranci kastelana a zamestnancu hradu se rozhodlo, ze cache zustane! Vchod do chodby je spraveny a PRUCHODNY. Osobne nevim jak to tam vypada, ale v sobotu se aspon na vchod pojedu podivat.

[:D]

Skvělá zpráva [:D], o téhle keši už jsem toho hodně slyšel a tak mě zpráva o jejím konci rozhodně nepotěšila [:'(]. Doufám, že o prázdninách se na sever dostaneme a patřičně si ji vychutnáme...[:P]

juchuuu…koňaku těš se;)

tak to je parada..nachystam si dalsi kalhoty ktere potrebuju vyhodit a  znovu se prijedeme podivat a projit si znovu podhradi :)

Az tak jo? Dvakrat? [:)]. Sem rada ze vidim ze radost je oboustranna!

urcite .. kam jinam se schovat v takovych parnych dnech jakou ted panuji :)

neni nad to se pekne ovlazit krasne studenou vodou ze studny a obalit se bahynkem :))