Špatná orientace šipky

Zdravím,
mám problém se svou GPS navigací Garmin Dakota 20. Pokaždé když chci najít určitou keš, šipka na GPS ukazuje každou chvíli někam jinam. Nic se s tím tedy nedá najít. Je to v nastavení přístroje nebo chyba GPS?
Předem děkuji za odpověď.

A pohybujete se?

Nepomohla by kalibrace kompasu?

Občas se mi to taky stane,tak udělam kalibraci kompasu a je klid.

Jak už bylo popsáno výše, zkus kalibraci - ale pokud někde možno na co nejvolnějším prostranství, třeba louka pole, prostě někdo venku apod., zejména pozor na dráty elektrického vedení. Nevím jak Dakota 20, ale jestli ten kompas není 3D tak musíš držet i kompas vodorovně.
Ale osobně podle toho nechodím, spíše podle blížících se metrů, a taky na mapě vidím odkud jsem přišel a kam asi mám jít - vykreslená čára mého pohybu.

Pohybuje se. Jo to jsem taky myslela, ale nevím, jak se to dělá :smiley:

Jako to jo, ale ono se to celé mění a pokaždé ukazuje někam jinam…

Kalibrace … - úplně jednoduché - máš to napsané v návodu :wink:

V návodu v GPS??

v návodu K GPS

Co nějaká vlastní aktivita - podívat se po návodu. Doma či na internetu jistě bude.
http://www8.garmin.com/manuals/Dakota10_CSstrucnynavodkobsluze.pdf
strana 4.

Občas bývá ten manuál dokonce i V GPS, ale nevím, jestli i u Dakoty 20. Pokud jo, tak bych se koukal po připojení k počítači po složce "Documents" v paměti přístroje .

jooo ty myslíš tu složku co jsem okamžitě po připojení k PC smazal :smiley:

fremen.cz
No, asi jo.:):slight_smile: Ale o moc jsi nepřišel, manuály ke Garminům jsou čím dál tím víc k smíchu.

Né, myslím tento návod: Jsem iniciativní a pokusím se hledat sám - druhý odkaz, strana 4