Spatne jsem zalogoval

Povedlo se me spatne zalogovat: vyhledal jsem si nalezenou kesku v pocitaci podle GC kodu, ale spatne jsem si ho opsal a napsal log k jakesi pixle v Indiane. Zjistil jsme to az po dni, log jsme smazal a napsal ownerovi pres WN. Nicmene pocitadlo kesi se mi o jednicku nesmrsklo a suvenyr z Indiany furt v profilu visi, coz by oboje nemelo. Prosim nevite nekdo, jestli se s tim da neco delat? Poradek (a kazen, jak znamo) holt musi byt. (A navic je ten indiansky suvenyr dost nepekny).

Předpokládám, že počítadlu to chvíli trvá než se opraví. Koukal jsem do tvého profilu (oprav si provázání na tvůj profil na gc.com) na statistiku a tam už tu keš nemáš. Co se týká suvenýru, tam myslím o to musíš požádat mailem. Někdo to tu už řešil, zkus se podívat do vlákna o suvenýrech a poslat mu SZ.

Ano, pokud se suvenyr sam nezrusi, tak je treba napsat na GS zadost o jeho vymazani. Napis tam jakou kes a kdy jsi omylem logoval a kdy jsi to smazal a o jaky jde suvenyr co chces zrusit. Mnohokrst se to resilo ve vlakne o suvenyrech.

Díky, už to spěje k nápravě.