špatně zalogovaný GC

Zdravím, včera mi nastal menší problém a to ten, že při logování coinu (na netu) jsem omylem místo retrieve dala grab, pak zapsala log ke keši, ale já měla dát retrieve, proto jsem log z coinu vymazala, zalogovala znovu a dala retrieve, ale coin mi náhle zmizel (což mi příjde logické) i z keše ve které nyní je, ale již mi nejde zalogoval, že keš byla vzata z té keše, ze které jsem jí vzala, proto tam mám nyní pouze že jsem jí vložila tam kde nyní je, ale nikoliv, že jsem jí odněkud vzala… Nevíte někdo jak se to dá řešit? Předem děkuji za případné odpovědi.

Rád bych ti nějak pomohl, ale vůbec tomu nerozumím :wink:

A track číslo máš?

Především jsi měla počkat, až bude GC zalogován předchozím kačerem. Jelikož jsi nepočkala, tak ti gc.com nabídl pouye možnost GC grabnout a ne retrievnout z keše. Takže buď smaž svoje logy a kontaktuj předchozího kačera ať si GC znovu grabne a vloží do keše odkud ho ty můžeš vyzvednout (samoyřejmě se jedná pouze o logování na gc.com a ne o fyzické přesuny) nebo nade vším mávni rukou. Příště to chce trochu trpělivosti, ne všichni logujou GC/TB okamžitě.

Je to tento coin

předchozí měl coin zalogovaný a já měla možnost dát retrieve, ale nějak jsem se do toho zamotala a dala omylem grab, prostě občas se člověku stane, že udělá hloupost a přitom za to ani nemůže :frowning:

Jednou se mi stalo něco podobného. Tak jsem jej pak "opravně" přes "write note" dala do keše, odkud jsem jej vzala (to není problém udělat, protože kód přeci máš) a pak jsem to zalogovala už správně přes "retrieve it". Coin tak nepřišel o své nacestované míle, mně se opět objevil v inventáři a opět mohl putovat dál, jako by se nic nestalo :wink: