Špatně zalogovaný TB

Ahoj lidi

Mám jednu prosbičku na vás zkušenější. Jsem vlastníkem TB. Poslední kačer který ho nalezl a poposunul do další keše, použil místo logu pro vložení do dané keše, log kterým se jen TB přes keš protahuje. Prostě se spletl. Mluvil jsem s ním a neví jak chybu napravit. No a já také ne, protože se mně to ještě nestalo. Dokážete poradit jak log opravit? Stačí jen prostřednictví write note dopsat poznámku že se spletl a TB opravdu místo protažení v keši ponechal? Jde o to, že "papírově" to vypadá, že je stále TB v držení onoho kačera a přitom je již v keši GC2J8VY.

Ahoj, ano write note s vložením TB by se to mělo vyřešit :wink:

I když byl TB keší protažen, tak jej geokolega pořád může do té samé keše i vložit a to buď editací svého Found logu a nebo přes Write note log.

Děkuji moc. Pošlu mu odkaz na tento thread.

Jen nevím LALA.eu jak myslíš tu editaci logu. Zkoušel jsem to u mnou zalogovaných TB a zobrazí se mi toto:

No, jen ti to trošku upřesním, ať si dotyčný najde tu kešku, jako by si chtěl zalogovat nález, ale místo found it dá write note a pak napíše co bude chtít, třeba vkládám TB a normálně ho tam vloží klasickým způsobem. Je to asi nejsnadnější varianta. Občas se to stane a rozhodně to zase tak velký problém není. Pokud by jen do write note napsal, že to neumí opravit, ať si ho další nálezce grabbne, tak to plno hráčů udělá a nic se nestane, ale otázkou je, zda to budoucí nálezce pochopí. Máš dobrý, že s tebou komunikuje.

Potom jak editovat log. To si najdeš tu kešku a v pravo vidíš, kdy jsi ji zalogoval, tak na to klikneš a pak dáš editovat log a zobrazí se ti úplně normálně ten log a můžeš opravit co cheš, pod logem je i tabulka s tvým inventářem trackables. Tak ho tam normálně můžeš vložit a je to. Needituješ na stránce daného trackablu, ale na stránce dané kešky.Tam mě to pouští bez problému.

Po podobné zkušenosti, kdy jsem to mohl vysvětlovat nováčkovi do nekonečna a pořád jsem nebyl pochopen, tak jsem TB prostě od něj grabnul a vložil do keše (kde skutečně je) write note logem já sám.

Prosím, setkal jste se někdo s TBčkem co mělo jinou, ale hroznou známku? Trakovací číslo bylo teda paskvil vyluštit a když se mi to podařilo, měl být v Rakousích - takže předemnou žádný log.

Mám podobný problém. Při kontrole mých TB z nichž se jeden ztratil jsem omylem grabnul jeden který je aktuálně v držení kačera (není v keši). Tím ho mám na svém účtu a tento kačer na můj email s upozorněním co se stalo nereaguje. Jak to mohu opravit?
Díky za radu.

Už se mi stalo, že sem logoval po víkendu za oba dny a omylem dal vložit TB v neděly a nalezce lognul vyzvednutí v sobotu. Tak aby v tom byl pořádek jsem oba logy ( u keše i TB ) smazal. Protože když u logu keše dáš vložit TB tak jsou tyto logy provázané, ale smazáním se archivují a mělo by to jít přelogovat. Nebo až ho najde někdo další ať da Grab it, čímž se převede na něj a bude to v pořádku.

Musíš editovat log u keše, ne u TB. Dole pod textem vybereš tu správnou akci s TB a uložíš změnu.