Špatný typ coinu

Ahoj,

koupili jsme synovi jako dárek coin - GeoKid. Dnes jsme mu ho dali, aktivujeme ho na gc.com - a on se nám zaktivoval jako jiný typ. Ten coin je typ GeoKid Boy (skutečně, mám ho v ruce), ale na gc.com se nám ukazuje GeoKid Girl (ikona, typ mince). Syn je z toho pochopitelně docela rozladěný.

http://www.geocaching.com/track/details.aspx?id=2415705

Už jste se s něčím takovým setkali? Lze to nějak řešit? Díky,

Honza

Chybička se může vloudit všude a vždycky. Bral bych to jako příklad a mladýmu vysvětlil, že jsou věci v životě podstatné a nepodstatné. Toto je jedna z těch druhých…

Jednou jsem koupil geocoin, který nešel aktivovat. Napsal jsem prodejci, byl to jeden z těch velkých, kteří coiny sami vyrábějí, a během jednoho dne jsem měl zpátky mail, abych aktivoval znovu, že to vyřídili u Groundspeaku a že už to půjde. A šlo to… :slight_smile:
Takže, pokud se s tím nechceš smířit, určitě jde napsat prodejci (pokud to nebyl jen nějaký malý překupník) nebo zjistit výrobce tohoto coinu a napsat jemu anebo napsat rovnou na Groundspeak, kde vedou DB coinů a jejich čísel. Většinou, když jsem psal na Groundspeak ohledně nějakého problému, byla odezva taky do 24 hodin. Buď jsem klikař, nebo prostě v tomhle fungují v pohodě… :slight_smile:
Chápu, že synek se nechce smířit s panenkou místo panáčka ;), ale ssva řešení je taky OK. :slight_smile:

co sem se dívala do seznamu těchto zaregistrovanejch, ikonku s klukem měl jenom jeden. Šecky ostatní sou s holčičkou.

Prostě asi chyba v Matrixu. :wink: Groundspeak by to mohl vyřešit…

nejsi v tom sám - už se to řešilo tady. Můžeš napsat "Zettovi", jak to dopadlo..

Předpokládám, že se jedná o geocoin z Geoswag.com
http://shop.geoswag.com/shopsite_sc/store/html/geokids.html

POkud je geocoin opravdu Geocoin - GeoKid Boy a není problém v záměně trackovacího čísla, napsal bych prodejci. Geocoin je skutečně identifikován na stránkách GC.COM jako verze Girl a nikoli Boy.
Samozřejmě je možné napsat i Groundspeaku, ale nejdříve bych zkusil prodejce.

Podle mých záznamů v databázi by měl mít zmíněný geocoin index ikony 2932, což odpovídá, ale aktuální ikona není správně.
Korekní ikona je ta co je uvedena na stránkách prodejce a Groudspeak v tom má hokej, což je celkem běžné.
Ikona bude pravděpodobně společná pro všechny GeoKids geocoiny. Jméno by ale mělo být rozdílné.

Tak největší legrace na tom je, že jsem se vzhledem k množství práce k akci nedostal, až dnes. Vzal jsem coin, vyfotil ho coby důkaz, chystám se napsat mail na Groundspeak - a koukám! Ikona i typ mince už je správně, holka je fuč, teď je tam kluk. Tak nevím, jestli se jednalo o hromadnou nápravu a nebo nějaký admin Groundspeaku umí česky a přečetl si můj příspěvek na tomto fóru (protože nikde jinde jsem o tom nepsal), ale již je vše, jak má být.