Spatření kačera při lovu

Ahoj. Jak se zachováte, pokud jdete kolem nějakého místa s keší nebo je kousek opodál a vidíte u ní kolegu kačera jak hledá či loguje.

• hlásím se a družím se
  • ignoruji (stanu se mudlou)

Dnes jsem jednoho kolegu viděl, ale udělal jsem mudlu a šel dál.
Jak jste na tom vy? Díky za reakce

Jednoznacne se hlasime a druzime :slight_smile:

Také se hlásím, ale tiše a nenápadně :wink:

Hlasim se a druzim. Vetsinou zamavam, aby bylo jasno, ze vim o koho jde. Proste aby se kacer nelekl proc k nemu nekdo jde. Rada potkavam nove tvare .)

Jak kdy, někdy na sebe čumíme jak péra z gauče,
bo si nejsme jistí a někdy je to na 100% jasné když vidíme GPS nebo podobné rekvizity
Jindy se zase zdravíme většinou "Taky ještěrky, taky?"
Záleží na kačerovi.Většinou jsou kačeri velmi v poho :slight_smile:

když jde o příjemné tváře také se družím;)

Jasne, to chce potichu prijit zezadu a s poradnou herdou do zad zarvat :" tak co pardale, jak to jde " :wink:

Kdyz u nas pipla kes [cache]GC24MQJ[/cache] tak jsem nejdrive s kolegou zkusil BF (to pocitani nas nejak nebavi :wink: ) ale nenasli. Tak jsme to jeli spocitat a samozrejme nas to dovedlo na puvodni misto kde uz hledala Hela s dcerkou z LudaL tymu. A ja na ne z dalky v legraci hulakal neco ve smyslu "hej co to tam delate na ty louce darebaci". Kdyz jsem prisel bliz tak me poznali, ale pak mi Hela prozradila ze se dcerka malem rozbrecela, chudinka. Tak se dodatecne omlouvam. Ale otrkat se musi :slight_smile:

Ale ve skutecnosti se vetsinou priznam a seznamim, popripade poradim nebo krabku rovnou predam. U auta je to diky jesterce jeste jednodussi.

Když vidím někoho hledat keš, kterou já už mám odlovenou, tak mu především nechám na to hledání klid :wink: A sama bych ho taky ráda měla, prosím pěkně. Jsem plachá lesní víla, když mě někdo vyruší, tak se leknu. A když se víla lekne, tak to pak celý den prší :stuck_out_tongue:
Něco jiného je, když s někým sejdu u krabky, o kterou máme oba zájem, to pak je čas na navazování kontaktů a poznávání nových tváří.

:smiley: dnes se podruhé upřímě směju , někdy zkusím :D:D:D

ps-trochu morbidní :wink: kdy pujdeš lovit [cache]GC10E3D[/cache]

[cache]GC10E3D[/cache] byla moje kes numer 14 , neni to ale nic strasnyho (a to se bojim na druhym schodu), jen nahore neni moc mista. idealne system jeden dolu - dole v klidu logovat - druhy zpet nahoru , nezda se to ale docela zabiracka jak na ruce, tak i na nohy

ale chystam se na [cache]GC1TBBK[/cache], ta je jeste vyzivnejsi :wink:

tvářím se jak ještěrka a čekám jestli se chytí

Když vidím, že se někdo snaží vypadat hrozně nenápadně, potom je to jasné… :slight_smile:

Ano, ano, měla jsem tam bááááječný výhled a kdybych spadla, tak se tím mohla kochat celá rodina včetně doporučených dětí. :smiley:

No, smála jsem se, a když jsem večer přišla domů zak jsem psala tomu dotyčnému zprávu:-) Pozorovala jsem ho dlouho jak se snažil vypadat nenápadně:-) Rozhodně se nesnažím proměnit v mudlu:-)

S přítelkyní jsme lovili keš, která byla v dutině stromu nad námi. Dali jsme si pusu. Kolem šel chlap a jestli něco hledáme. Čuměli jsme a až po chvíli nám to došlo. Poradil, že je hnedka nad námi, i když jsme ji momentálně nehledali.

Zase tak často kačery nepotkávám. Ještě se mi nestalo, že bych šel kolem nějaké keše, kterou už mám ulovenou, a zrovna tam hledal někdo jiný. Ale to bude asi tím, že obvykle kolem těchto keší nechodím. Takže když někoho potkám, tak jsem sám na lovu nebo na kontrole vlastních keší. To se samozřejmě hlásím a pozdravím.

Nedávno se mi stala věc, kterou jsem vnímal jako nepříjemnou a nekolegiální. Dorazil jsem ke keši, kterou už jsem jednou marně hledal, protože byla pryč. Ale už jsem věděl, v jaké dutině má být schovaná. Tentokrát jsem měl opět cestu kolem s kolem, a tak jsem tam zajel. Kromě toho, že se tam procházelo plno lidí, tak asi 50 metrů od úkrytu seděli kluk s holkou a tvářili se zamilovaně. Nebyl jsem si jistý, jestli to jsou mudlové nebo kačeři. Tak jsem se snažil maskovat hledání tím, že jsem nejdřív vytáhl foťák a začal fotit všechno kolem. Mezitím jsem sáhl do úkrytu - a keška nikde. Tak jsem chvíli čekal, jestli ti dva něco udělají, aby mi dali vědět, že kešku mají u sebe, nebo se prostě zvednou a půjdou pryč. Když tam pořád seděli a tvářili se zamilovaně, po chvíli jsem čekání vzdal a odjel. Doma jsem si pak při logování přečetl, jak přijel kačer, všechno si vyfotil, marně hledal a pak odjel s nepořízenou. :expressionless:
Taky kolegům zatajujete, že máte krabičku u sebe, a bavíte se dobře tím, že nemůžou najít? :slight_smile:

Ve vetsine pripadu navazu kontakt. Nejprve se treba zeptam uvodni frazi, jestli taky za sipkou, nebo jestli ceka na pana kesku:D Chvilku pokecame, prip. smenime cwg, discovernem GC, TB apod.

To s čekáním na pana Kešku se mi moc líbí! Musím si to zapamatovat. :slight_smile:

Bavit by se tím dalo chvilku, ale nechat kolegu odjet s prázdnou je buranství.

Naštěstí se většinou družíme :slight_smile:

To se mi naštěstí ještě nestalo, protoze jinak bych dotyčnýho asi zabil… :@ Ale jinak uz jsem se parkrat s kačery potkal, vždy jsme si padli do oka hned a navázání komunikace bylo bez problému.