Spindleruv mlyn

Ahoj,

na 5 dni jedu do Spindlu. Nebyl jsem tam tak 6 let. Podle me asi nejhorsi misto v Krkonosich :smiley: Nicmene pritelkyne tam ma od zamestnavatele ubytovani. A zajimalo by me, jestli je tam nejaka normalni hospoda, vylevna za normalni ceny. Pamatuji si na hospodu kousek od autobusaku, ale ta podle google map vypada zbourane. A pivko za 80 nejak nechci :slight_smile:

Prohrabat se tím musíš sám.

http://www.beerborec.cz/?page=hosp&typ=search&search_type=instr&search_str=%9Apindler%F9v+ml%FDn

Zkusmo jsem napsal našemu obchodnímu zástupci, co má hospody ve  Špindlu na starosti. Odepsal mi tohle:

"Normální hospodu tam nenajdeš, ale místní notoři choděj do wifi na autobusák, případně zkus Artex na Bedřichově (směr Lesana) a pro chudý Pražáky  je Restaurace U Čeňků - v uličce směrem z náměstí na Silver Rock,  nebo třeba Restaurace Eden vedle potravin Enapo , Česká hospoda v centru... 

A jinak - normální lidi ani ceny tam nejsou... ;-)"

Tak nevím, jestli z toho budeš nějak moudrý. Já ti moc neporadím - Špindl nejezdím - maximálně jako zástup za kolegu tak 10x do roka......  :) 

Do Špindlu už jezdím kolik let a většinou jsme chodili do Špindlerovské hospody přímo v centru města.

Diky za super odpovedi.  :D Snad to tam preziju.