Splnily Vaše TB své mise???

Měl bych takový dotaz, dorazily Vaše TravelBugy tam, kam jste jim určili? Ja jsem si totiž před Vánocemi pořídil prvního (TB Gandalf the White TB157QR),a vymyslel jsem mu celkem náročný úkol…cestu na Nový Zéland a zpět. Vím že je to celkem daleko, ale už je to skoro měsíc, a pořád je u prvního nálezce. Takže (pokud ovšem nálezce není na cestě na Nový Zéland) si myslím, že šance, aby setam dostal jsou skoro nulové[:'(] Co myslíte, jaké jsou Vaše zkušenosti?

Zkušenosti? Cílem mého coinu bylo cestování. Takže za poslední 3 měsíce nacestoval 3,7km, za poslední 4 měsíce 13,7km a teď ho po půl měsíci někdo posune o 20km na nějaký event.

Mno já dal svému TB jako cíl Jižní pól. První nálezce ho odvezl do Španělska do Sierra Nevady a tam ležel v keši která má tři návštěvy za rok. Byl jsem z toho celej špatnej ale po dvou měsících se pohnul a před týdnem mi psal kešer, kterej ho vyzvedl z TB Motelu, že pojede s nějakou univerzitní výpravou vrtat ledovec u pólu, tak uvidíme, třeba Mrož uvidí Jižní pól.

Jeden můj zlatý český geocoin měl za cíl Jamajku, skončil v Portugalsku. Druhý (stříbrný) měl cestovat po ČR a ztrail se v Praze při ztrátě keše. Pražský geocoin je kdesi na Floridě v rukou prvního nálezce a Supercacher geocoin zase leží na Havlíně. V podstatě ze čtyř vypuštěných jsem měl 2 ztráty, jeden cestující a druhý necestující. Příště si to rozmyslím…

Hmm…tak toho sem se bal:( Ale s tim Jiznim polem je to docela stesti;)

No, fakt neuveritelne stesti s tim polem. Zkusenost - moc slozitejsi mise neplni. Osobne si z toho beru pouceni, nebudu davat slozite. Udela mi vetsi radost, pokud se bude hezky hybat po cr hezkych mistech, nez aby se ho kazdy bal vzit do ruky, kdyz v misi pomoci nemuze. Muj pristi bude cr, nemestsky, co nejvic fotkovy a cestovaci.

Koala The agent se uspesne flaka v Tasmanii a neplni misi prozkoumat severovychod australie, zda se, ze je pro mistni natolik fadnim, ze jim nestoji zato ho poponaset. Proste uspesna infiltrace.

myslím že je to geo kulturou dané země, počtem kešek a kačerů... Je jasné, že čím je úkol náročnější nebo složitější, tak půjde asi těžko splnit a naopak snadný úkol určitě půjde lehce a rychle. Je potřeba si taky uvědomit, že každý má cca 14 dní na to aby ho posunul dál, takže když se to nasčítá, tak to zase tak moc rychle nejde.

Náš TB Cariboo taky pěkně odstartoval na sever za Polární kruh, ale teď se taky někde fláká v Krušných horách :-(

Jak tady tu diskuzi sleduju, tak jsem se rozhodl konečně po dlouhé době aktivovat svůj první TB:

http://www.geocaching.com/track/details.aspx?id=486752

Ja som svoj TB poslal pred rokom a pol za mojim bratom do Colorado Springs. Dostal sa az do Arizony a tam bohuzial zmizol. Posledny drzitel ho zobral na road trip a niekam ho vlozil. Bohuzial po navrate zistil ze vsetky jeho zapisky zmizli a on uz nevedel zalogovat. Zatial sa nikto neprihlasil zeby ho nasiel...

Ale bratov TB ktory cestuje naopak, je uz v Nemecku na ceskych hraniciach, takze mu mozno niekto z vas pomoze pri ceste na vychod.

No my jsme si pořídili vloni 2 české mince stříbrnou a zlatou. Stříbrná měla cestovat po evropských bojištích. Díky Giramondovi se dostala do Německa a tam se hned ve 2. kešce ztratila. [8o|] Kontaktoval jsem návštěvníky kešky, prý tam bylo v keši spousta logů, které se na netu neobjevily. Pak jsem zjistil, že je publikována i na opencaching.de, ale tam ty chybějící logy taky nebyly. Takže pátrání odloženo. [:(]

A zlaťák jsme poté určili jako event coin, takže s námi jezdí jen na eventy. 

[quote] swenney: Měl bych takový dotaz, dorazily Vaše TravelBugy tam, kam jste jim určili? [/quote] Takřka nikdy. Vypustil jsem dva travelbugy - [url=http://www.geocaching.com/track/details.aspx?id=182252]jeden z nich[/url] se měl dostat z Irska do Španělska, hned první nálezce ho odvezl do Ameriky, kde byl víc než rok, pak jsem mu změnil cíl na cestu domů - po dlouhých peripetiích se dostal do Německa a teď čeká cca 311 kilometrů od domova na další přesun.

[url=http://www.geocaching.com/track/details.aspx?id=184896]Druhý[/url] měl jet kolem světa východním směrem, poté, co strávil loňskou zimu na jednom z řeckých ostrovů, se dostal do Holandska a tam se v září ztratil [:(].

Poté jsem vypustil celkem 13 coinů, kterým jsem už tak jednoznačné úkoly nedával, ty obecně dopadly líp - zatím jen [url=http://www.geocaching.com/track/details.aspx?id=292219]jediná potvrzená ztráta[/url] (v Oregonu), ale je fakt, že [b]některé[/b] se už dlouho "neozvaly" - asi mi nezbyde nic jiného, než po nich začít pátrat. Jinak [url=http://www.geocaching.com/track/details.aspx?id=287780]jedna mince[/url] se na jaře ztratila ve Španělsku a o tři měsíce se zázračně zjevila v Holandsku, takže naděje vždycky umírá poslední [:D]!!!

Ked nepocitam spustu stratenych TB ci minci, najvacsiu radost mi robi moj TB Hedgehog in the cage (Jezek v kleci), ktory ma za ciel navstivit vsetky staty USA (ma tak polovicu za sebou) a je dost oblubeny (cacher ma vyfotit jezka vonku z klece), uz som si kvoli nemu vymenil spustu mailov s roznymi cachermi, atd. Dalsi TB Yogi the bear uz stihol na svojej ceste do Yellowstone National Park navstivit napr. Belgicko, Anglicko, Japonsko, USA, teraz je v Kanade, ale do toho Yellowstone sa nie a nie dostat. Takze aby som odpovedal na polozenu otazku - nie, este ziadny moj cestovatel nedosiahol svoju misiu, ale nevadi mi to. Pre mna je "odmenou" vidiet, kade cestuje, vidiet odtial fotky, zoznamit sa virtualne s inymi geocachermi, ktory mu pomahaju na ceste, atd. A ked sa strati? Vsak je to len vec, nie clovek...

Ahoj swenney,

Tvůj příspěvěk mě příjemně zaujal. Dostali jsme oba stejný nápad asi ve stejnou dobu :slight_smile:
Já zatím připravuju mysterku pro start, abych mohl svého Gandalfa ((TB15A7N) Travel Bug Dog Tag - Traveling Gandalf) vyslat do světa. Doufám, že to už konečně bude koncem tohoto, max. začátkem příštího týdne.

Pojď si schválně zazávodit (samozřejmě, až se vyřeší problém se "zajetím " Tvého Gandalfa), komu tam dorazí dříve a komu se prvnímu vrátí (jestli vůbec někomu).

Můj Grand Canyon Geocoin splnil svůj úkol dokonale, když vyhrál závod geomincí. [:D]
Bohužel se pár měsíců poté ztratil. Někdy je složitý úkol brzdou v cestování a řada lidí loguje jen discovered it s tím, že má namířeno opačným směrem. Polovina mých mincí má proto za úkol jen cestovat z keše do keše a je zajímavé je sledovat, jak se pohybují po světě.

Ahoj Solsais 

O nejake Mystery ve stylu Lord of the Rings jsem premyslel celkem dlouho......napadu by bylo fura, ale precejenom Homechache pro Gandalfa byla (a porad je) moje prvni zalozena Cache, tak jsem to nechtel moc hrotit....jedna takova keska uz je na Slovensku, a hrozne moc je jich v USA (na Novym Zelande prekvapive zadna:( )....a taky jsem chtel aby misto ulozeni melo nejakou spojitost s panem prstenu, ale nejak jsem nic nevymyslel...

Pokud se Gandalf dostane ze zajeti tak muzem udelat zavod:)  Tvyho Gandalfa uz jsem si ulozil do oblibenych:)

To Saman:

Ja bych nebyl nastavnej kdyby nedorazil, sledovani jeho cesty by byla dostatecna odmena, bohuzel kdyz se zasekne hned na zacatku, takze za mesic neurazil ani kilak, tak moc neni co sledovat:(

Jasne, tiez sa mi to uz stalo, nepotesi to, ale je to bohuzial riziko podnikania...[N] [:'(][;)]

Já jsem vypustila 5 coinů, z toho 3 už jsou ztracené. U TB to je lepší. Nedávala jsem jim nějaké složité mise. A stav? Jeden prosvištěl Itálií a teď cestuje Německem, další je právě na cestě do Alasky do USA, jeden popojel po měsíci do východních Čech, kde jej v srpnu vyzvednul kolega a doteď ho má u sebe. Na vzkazy reaguje, ale to je tak všechno. poslední je pořád někde v ČR. Takže TB mi přijdou celkem bezpečné, GC si příště rozmyslím.

Mam vypusteny 1 coin ktery se snazi cestovat jak ma, a dale 2 TB z toho jeden se spise poflakuje po republice misto aby plnil misi - lenoch jeden a druhy jsem vypustil vcera tak uvidim a chystam jeste jeden TB na cestu kolem sveta. Tomu ale prvne chci pripravit info v co nejvice jazycich… Tak me napada kdyby chtel mi nekdo prelozit do jakehokoliv jazyka listing necht da vedet. [:)]