společné hledání Call from Komorany...

už DNES, tj. v pondělí 16. 6. 2008 v 19.00 hodin na úvodních souřadnicích Případní opozdilci mě můžete kontaktovat na šestnuladva dvatřinula dvatřinula. zn. listing [cache]GCZXZK[/cache] s sebou :slight_smile:

Nechysta se nekdo v dohledne dobe na tuhle potvurku - rad bych se pripojil k nejake akcni skupince a smazal restik nedaleko HC. DIKY

Jo, taky bych se pridal… Mam ji taky nedaleko..

Taky bych šel… Máte už nějaký kontakt v Holandsku?

Pridalo by se asi vic lidi. Jen je potreba nekoho, kdo umi dobre cizi jazyk, a napsat prosbu o spolupraci do te "protejsi" [cache]GCZY13[/cache].
Pak uz se nejaky "cizinec" mozna ozve a domluvi se termin.
Dejte pak vedet… :wink:

neco malo zvladnu uenglishovat, jen problem s casoprostorem, jinac to vypada zajimave :slight_smile:

No šel bych do toho taky :wink:

GeoAJ neni problem .. snad, zkusim tam kdyz bude chvile casu, pisnout, jestli mne nekdo nepredbehne.. :wink:

Tak tohle mě moc láká. Rád se přidám, ale moje časové možnosti nejsou úplně ideální. Takže záleží na termínu.

pokud byste potřebovali helfnout s někým v Holandsku, tak napište této kačerce, mohla by vám helfnout. S.

[email protected]

Dat ziet er goed uit. :slight_smile:

Také bych se rád přidal, ale nikoho v Nizozemí opravdu nemám.

To se to slibne rozjizdi :slight_smile: to mi asi zmi tenhle otravnej otaznik z blizkosti HC :slight_smile:

No psana English by este i sla..takze pokud by vymeny sly pres SMS asi neni problem, Mluvena English … me usi proste ty cizi jazyky slysej mizerne - psanej text prelozim, ale jak na me nekdo mluvi je to prus… (proste konverzace chybi). Navic s nepuvodnima Anglickejma mluvcima mam ten problem, ze on zna presne ty slova co neznam ja a naopak :stuck_out_tongue:

Pokud by jste nebyli proti tak k teto akci bych se take velice rad pridal.

Hlasim se taktez do fronty :wink:
…bude fajn "eventik" :smiley:

Jak tak na to koukám, zdrobnělina nebude na místě. :wink:

No neni nad google mapy… stacilo xx kombinaci a holandani nejsou potreba… :wink:

jo i tak se da — ale kdyz uz tady bude event — no ze bych to zkusil vyhlasit jako event :slight_smile:

Ja bych se s dovolenim take predbezne prihlasil - i kdyz u me dost zalezi na terminu.
Eventualnimu eventu se samozrejme vubec nebranim :slight_smile:

Tak tejden s tejdenem sesel a kaceri nejak usnuli — je tu nekdo s potencialnich lovcu, ktery by byl schopen zformulovat dopis te Kacerce od Spuzvy (doufam ze sem ho nezkomolil) nebo se mam pokusit neco sesmolit (doufam ze se me anglictiny nezalekne a nesekne s geocachingem :))???