Společníci na cyklovýpravu do Benátek

Ahoj kaceri :slight_smile:
Chceme jet letos s pritelem na kole zhruba cestu z Zelezne Rudy (dostanem se vlakem), na Mnichov, pak na jih pres Rakousko, kolem svycarskych hranic az do Benatek (cyklostezka Via Claudia Augusta). Nikdo s nami nechce jet, tak bychom radi pribrali 2-4 lidicky s vlasnim vybavenim a nejelepe ovladajici nemcinu, kterou my neumime :D. Zaciname cca 20. 7. zhruba na 14 dni. Z Benatek jede na Viden vlak co bere kola a z Vidne uz jsme skoro doma :wink: Po ceste chceme lovit kesky samozrejme, ale jen ty na hezkych mistech a u nasi trasy (ne 20 km zajizdka kvuli cachi), je jich tam azaz. Jinak spime kde se da a varime si na varici, takze cely vylet nevyjde zas tak draze B) Kdybyste mel nekdo zajem jet s nami, tak dejte vedet pres profil (muzem poslat i fotky z lonskych rocniku:p), kdybychom si nevyhovovali, rozdelit se muzem vzdycky :smiley:
Vsem hodne krabicek a peknyho pocasi
Dubr

Ahoj!
To zni bajecne! Co znamena to spani, "kde se da"? Planujeme obdobny podnik po cyklotrase podel Labe z Decina do Hamburku a nevim, jestli se spani nekde na louce ve stredni Evrope smi. Kazdopadne nemecky umim a vyletu neni nikdy dost. Takze kdyby vyzbyl cas, tak treba radi pojedeme i s Vami! :slight_smile: (Teda snad bude mit pritel jeste nejaky volny cas).

Jeee to jsem rada, ze nam nekdo vubec odepsal :slight_smile: No neradi spime v kempech, prodrazi se to a spousty lidi…Vetsinou spime nekde v lese tak, aby nas nikdo nenasel :expressionless: a neukradl nam kola. Ohnicky nerozdelavame a vsechno si po sobe uklizime, velmi pravdepodobne se to nesmi, ale praktikujeme to tak kazde prazdniny vsude mozne :stuck_out_tongue: Vzdycky jsme meli partu s sebou, ale letos se na takovou dalku nikdo neciti…Neradi bychom jeli sami, je to takovy smutny a navic nemecky umime pozdravit a pohledem vysomrovat pitnou vodu :slight_smile:

Hned bychom jeli, ale prckovi jsou sotva 4 měsíce, takže i když přívěsný vozík za kolo už kupovat budeme, na dlouhé výpravy je ještě příliš brzy. Před 2 lety jsme se tam vzali (viz náš web), takže by to byl návrat na místo činu. Snad za rok, za dva ;o)

Nerozmyslel se nekdo, ze by s nami vyrazil? Porad jsme osameli lovci
:frowning:

No letos jedu s kamosem do Krakowa (tam vlakem), zpatky na kole pres nejaky solny doly a Osvetim, druha vyprava kterou bych chtel podniknout je Baltske more cca 600Km tam a 600Km zpet na kole. Mozna bych se pridal do tech Benatek, na kolik to tak muze prijit?
Jinak jsem z Jaromere ;).

To jste borci, já jsem jel nejdál na kole z Chocně do Přelouče a rovnal jsem se z toho měsíc :D. Nebyla by lepší babeta?:stuck_out_tongue: Držím vám pěsti…

Jel bych všemi 10ti. Blby ale je že k tomu neukecám svoji drahou polovičku a jet sám to asi ne (Když pojedeme oba budemem mít na půl zátěž typu stan atd..). Ale přecijen kdyby se mi ji třeba ukecat podařilo prosil bych pár informací. Od kdy do kdy, kolik je plánováno najet km(za kolik dnů) a jaký je odhad nákladů.

Zacneme zhruba 20. cervence (jeste neni rozhodnuto) a je to v planu maximalne na 14 dni…kilometry za den jsou ve hvezdach…podle toho jak nam to pojede, pocasi, terenu…jezdime takhle uz patym rokem. Bezne jsme jezdili tak kolem tech 70 - 80 nekdy min, kdyz je nekde neco moc hezkyho (navsteva hradu, pekny koupani..) a nekdy i vic kdyz neni, kde spat. Nejvic jsme ujeli 120km, ale to uz je extrem a byli jsme pekne vyrizeny, takze prilis nehodlame opakovat :smiley: A naklady jeste musime propocitat. Nejdriv cesta s kolem do Zelezny Rudy, zpatky cesta z Benatek s kolem (vlak vyjde draz pokud nemas zadnou slevu), jinak si varime sami a jidlo si vetsinou vezem, ale potrebujes nejaky eura na chleba, susenky atd…jinak spime kde se da, pocitame se spanim v kempu tak 3x na umyti (na osobu to v Rakousku a Nemecku vychzelo vetsinou kolem 6 euro za noc, Italii nevim). Pak to chce mit urcite rezervni penize, kdyby se neco stalo, chtel si jit na prtohlidku hradu apod…:wink: