Ahoj, hledám zkušeného kolegu, který by se se mnou vydal na odlov série "J jako Jára" u Bechyně. 15 mysterek, mám je vyluštěné, ale dvě mají T4,5 a T5 - stromolezení, na což nemám ani vybavení ani zkušenosti, ale rád bych to zkusil. Vhodný termín 24.10. nebo 28.10. 2-3 místa v autě z Pelhřimova by se našly.
Zdravím z Pelhřinova a přeposílám odkaz ze zdejšího fóra (úterý 19.10)
bohužel je to v sobotu. Já tenhle víkend nemůžu, a když pojedeme 28.18spolu, tak odjedeme bez těch 4.5+5, jelikož taky nemám lezecký vybavení.
Kdo by měl zájem se zúčastnit odlovu série mysterek J jako Jara (jižní Čechy) tuto sobotu. U dvou bude potřeba i horolezecké vybavení (beru sebou). Volej tel. 724685329 nebo mail [email protected]
smileysmileysmiley
Posunuji výš. Nenajde se někdo? Dnešní akci s yardapb jsem bohužel nestihl, takže hledám dál.
ale byla to akce vypecena, hlavne na petkovych keskach
Zcela spontánně a neplánovaně se vydáváme na Járu zítra. Vybavení na třináctku a patnáctku máme spoustu, zkušeností o mnoho méně… No, uvidíme, jak to dopadne, třeba se cestou ještě s někým potkáme:-)
Nepojede někdo na "Jéčko" 28. - 31.10.? Nejlépe vechtr se žebříkem na sklizeň švestek ![]()
Na Járu se chystáme v pátek…tak někdy po obědě. Bude nás víc, ale vybavení na švestku stále nemáme.
Chtěli bychom se Stationem2381 a Baronkami v pátek vyrazit, ale s tím vybavením to je na štíru
4metrový žebřík asi nestačí… ![]()
Rád bych se k vám v pátek přidal! Když neseženem vybavení, tak by tu švestku mohl Station sestřelit ![]()
V pátek tedy vyrážíme na Járu, ve 13:00 na parkingu. Ovšem, jestli se někde schrastí vybavení na stromy, kdovííí…
Máme 30m lano a postroj, ale pouze na zítra 28.10. V pátek mi dovču zrušili a Miri ani neslíbili.