Společnost-neděle Praha

Nechcete jít někdo v neděli večer lovit kešky na Smíchov? Zuzle

Je, tak to je zajímavé. Muzu ale az vecer, nejsem místní a budu moci az kolem 19 - 19.30, jedu az ze severni Moravy, tak jsem si chtěla jen neco malo ulovit.

A muzes mi aspon doporucit neco, co se da odlovit i v zime tak do 1 kn od smíchovského nadrazi? Nebo na ceste s hlavního nadrazí metrem na Smichov? Díky za tip!

Sice asi nemůžu být nezaujatej, ale na Tvém místě bych dal: [cache]GCRG8P[/cache] Podle mě hodně pěkná keš!

Osobně mam hodně rád i: [cache]GC10HT9[/cache] a [cache]GC1YN35[/cache]

Super, díky všem za dobré tipy, určitě něco zkusím.

Gematria - finálka - je myslím ze Smícháče hůř dosažitelná (ne dost blízko, respektive ne ideálně v dosahu rozumné MHD), pro tu bych asi nehlasoval. A ty ostatní navrhované keše jsou OK, ale na muj vkus dost obyčejné.

Keš Gematria bych v tomto sněhu vynechal, přeci jen u finálky ho bude dost.

Je a ja ji zrovna chela lustit, diky. Vim, ze jsou obycejnejsi, ale bohuzel mam tak dve hodky max. a mam s sebou studenty, takze nic sloziteho lovit nemuzu. Ale kdyby se nekdo chtel pridat, vyzva plati stale :slight_smile:

Já ji mám jinak taky docela rád - byl jsem tam nějak brzo na jaře za tmy a bylo to moc prima. Ale za téhle situace bych se na ní nevydával. Hamerinski mě správně doplnil.

Proto jsem se snažil doporučit něco s ukizenejma chodníkama, zajímavého a při tom ne těžkého. Dokonce bych si to klidně znova oběhl, ale už mam domluvenou celodenní sněhovou výpravu.

takze v kolik a kde? :slight_smile:

Mohla bych tak 19,20 u Smíchovského nadrazí. Co ty na to?