Na PTS bych klidně zašel, jen sobota večer není zrovna dobrý termín…
Mně by nevadila ani sobota, ale proč tak pozdě? Není PTS lepší za světla?
Zajimave, bo bych se pridal, jeste nemam na seznamu. Akorat cas pro mne az k 21, ale mozna i tech pul by slo. Pokud nebude jiny program, hlasim se do party.
Mám to kousek a už jsem tam jednou neúspěšně hledal, tak bych se klidně přidal…
Zatim zustavame na vikend doma, takze by se dalo, jiny program zatim tez neni. Ale vse se muze zmenit, posilam ti kontakt.
Je to vyzva, takze ja tam na 99,9% budu…
Vypada to vzhledem k pocasi a stavu zdravi doma, ze zustavame, takze 75% ![]()
Tak u mne skoro 100, prcek je sice nemocny, ale vyapda, ze vecer uz bude spat a tim padem ucast jasna.
Neprida se jeste nekdo?
Taky bach se na 100% procent pridal ![]()
Kdybych nemel uz odloveno, tak bych se take pridal… Nepujde se pak jeste na neco?
Ja nemam blizke okoli, pokud bude cas a nalada, klidne neco muzeme strihnout ![]()
Tak pro me je blizke okoli vpodstate pase, protoze bydlim za kopcem… Mam tam sice pár nevyluštěnejch mysterek (Horoskop, Hacker series #3, LILIE hIlls…), ale s těma rychle nehnu ![]()
Asi to udělám tak, že bych se možná přišel podívat jak se tam brodíte a kloužete sněhem
a pak pokud by se někam šlo, tak bych se buď přidal nebo šel domu… Ale na 100% se mnou nepočítejte
Treba to do zitra roztaje a pokud ne, bude prca ![]()
Jeste predtim asi absolvujeme [cache]GC23C77[/cache], takze by to melo klapnout.
Tak bohužel s největší pravděpodobností nedorazím
"Vlezlo mi do toho" zkoušení úkrytu na mojí připravované keši (měl jsem ho v plánu na zítřek, ale musel sem to přeložit na dnešek (potřebuji jištění a zítra domluvená osoba nemůže)).
Rozhodně všem přeji hodně štěstí při chůzi k PTS, ať nepotkáte žádné bezdomovce a ať to moc neklouže ![]()
Lákavá nabídka, samotným se nám tam nechtělo. Jedeme k večeru na event k Mnichovu hradišti, ale do devíti bychom mohli být zpět. Doufám, že to stihneme.
My take, takze kvuli prckovi stihame, musime byt zavcas doma. Tak se uvidime na balonkach a priapdne na PTS ![]()
Tak jsem si to rozmyslel a přijdu i s bráchou.