Kdo by chtěl s námi projít wherigo cache Za pražskými vodníky GC1CXR3 ? Náš tým : já, mikikim a dvě děti (6, 13). Bylo by to fajn o víkendu v sobotu nebo v neděli Buď teď kolem Mikuláše nebo jiný víkend v denních hodinách. Co vy na to? Ještě jsme wig cache nedělali.
Vzhledem k tomu, že jsme wherigo nikdo z nás nedělal, přikláněla bych se k dennímu světlu. Noční kešky jsme už dělali, jsou super a vlastně skoro všechny keše jsme dělali za tmy, protože pracuji a přes den moc nemůžu, ale dík za nápad. Popřemýšlíme…
Plánujeme to na sobotu, takže nevadí, když se domů dostaneme pozdě, děti se vyspí druhý den, nebo ve vlaku, postačí, abychom se dostali nějakým vlakem do Kolína ještě týž den
Taky bych ráda naplánovala další keše…Zmutovaní pavouci GC1JZW1, Měcholupský upír GC1HFH6 a Krypta šíleného kačera GC1HFHR, ale to spíš přemýšlím nahlas, to bude asi chtít jiný samostatný den
Taky bysme doporucili vyrazit spis po setmeni, ma to urcite vetsi kouzlo, myslim, ze i detem se to bude vic libit (delali jsme letos na konci rijna) a na obtiznost hrani i odlovu tma opravdu v tomto pripade nema zadny vliv.
Tudle jsem to sel s prckem, je tam jedna multinka, to musite stihnout do zaviracky, tak to zkuste mam za to do 6 nebo 5? Nejsem si jist, ale sli jsme to za tmy a pohoda. Vlastne se tam da dat jeste jedna multinka, v podstate jdete kolem. Ja to sel s OpenWIGem na N95 a bez problemu.
Ta Petřínská Wherigo se dá s trochou přemýšlení stihnout za 30-45 minut. Ale finálka je pod hustými stromy, takže je hodně velký problém s ukončením hry. Já už měl tenkrát dávno nalezeno, zalogováno a OpenWig se stále nedokázal trefit do zóny a skákal ± 30m. Možná už je to opraveno, ale tenkrát s tím měli problém všichni a hodně to kazilo dojem z celé hry.
delali jsme wherigo jak vodniky tak petrinskou obe byli moc hezke ale vodnici jsou proste SUPER!!B) urcite to za to stoji.my je delali v lete pres den a byla to parada…delali jsme je s PDA asus a slo to bez problemu i finale nam to zamerilo presne…takze vsem kteri na ne vyrazite preji uspesny lov a uzijte si to tak jako my
Petrinska mi nakonec nedala kod, ale nasli jsme, docela to slo, ±10m, takze s napovedou ( sli jsme ji za tmy a nesvitily tam zrovna lampy) to slo. Pesne, da se ted kdyz uz vime kolem hodiny, ale udelali jsme chybku a museli slapat a taxe nam to natahlo Ale aspon jsme se pak prosli Jinak s prckem take v pohode. A postestilo s enam navstivit i mistni kostel z 18. st. nebo kolikateho to je. Paradicka uvnitr. okud budete moci, navstivte. Je to uplne neco jineho.
Bylo by to fajn za tmy, ale začít lovit v pět a mít v plánu další kešky (což by bylo taky super) není až tak ideální, protože se taky musíme dostat nějak domů a s dětmi…z Prahy až do Kolína vlakem pro auto a pak 10 km autem domů.
Přeci jen ten polední termín bych uvítala víc hlavně kvůli dětem. Se srazem na výchozích souřadnicích problém nemáme.
:D:D Tak tohle moc dobře známe, hoďku támhle, hoďku támhle a z naplánovaných sedmnácti keší dáme sotva pět. Tím chci jen říct, že nemůžeme vědět, jak dlouho nám to bude trvat dokončit a to jen proto, že s tím nemáme žádné zkušenosti. Ale jo, pokusíme se to prostě v tom vymezeném čase dát ;). I kdybychom nebyli ve vlaku v sedm, ale v devět, stále je to berné. Takže jo, kolem té třetí na výchozích souřadnicích.
My bychom rádi do Prahy přijeli mnohem dřív, moc mě lákají Měcholupské kešky a do těch tří to jistě dáme. (doufám!) B)
Dcerka pochrchlává, možná ji necháme u babičky, možná místo ní přibyde jiné dítě. Teda adolescent . Šestnáctiletý. Jestli ho matka pustí B) Tři budem určitě.