Spolujízda - jak stanovit optimální cenu ?

Ahoj, rád bych se zeptal na radu, jak vypočítám optimální výši náhrady za společnou cestu autem za kešemi ? Co všecho do případného výpočtu náhrady, tedy toho, co chtít po spolucestujících, započítat a co už ne ?

Tedy co všechno kromě ceny pohonných hmot ? Mám počítat i ostatní provozní kapaliny, vodu do ostřikovače, opotřebení pneumatik, a další amortizaci vozu (tedy jeho opotřebení + poměrná část ceny koupě vozu), atd. ? Tak že výsledná cena na kilometr bude například 2-3x vyšší ?

V minulosti jsem ostatním účastníků, jako řidič, většinou vždy, když jsme jeli někam společně, jen rozpočítal PHM (s přiměřenou rezervou) a bral to tak, že ostatní náklady bych jinak zaplatil i tak, kdybych jel sám . Nedávno jsem však byl pasivním účastníkem jiné výpravy a pod výzvou - pojedeme společně na výlet, ať náklady na cestu rozpočítáme - mi cinkla při konečném zúčtování brada o stůl. Když jsem se ve finále dozvěděl požadovanou cenu, tato byla v přepočtu na 1 km na osobu vyšší, než zpáteční cesta letadlem do Londýna či Paříže :frowning:

Tak se hlavně ptám, jak to děláte vy, jestli taky nedělám něco špatně, když si nepočítám od ostatních víc, přeci jenom, ruku na srdce, na řízení mi nepřijde nic příjemného, je to únavné, často se dostanete do konfilktu s předpisy, nesete sami jistou odpovědnost za ostatní, riskujete poškození svého auta, blbě parkujete, nejlepší místo k zastavení je tam kde by se nemělo, hlavně že je to blízko ke keši, o nutnosti další navigace, abyste dojeli tak kam máte, ani nemluvě a ve finále Vám v autě zůstane nepořádek a tuna bláta, z neustálého nastupování a vystupování, o drobkách od svačiny ani nemluvě…

Jak toto tedy řešíte vy ?

Jezdi vlakem, nebo… …jezdi za kešemi jen s kámošema a těm přece nepotřebuješ účtovat amortizaci auta :wink:

Ja to dělám tak, že na začátku vezmu plnou nádrž za svý. Na konci naberu zase tak, abych měl plno a o to se podělíme rovným dílem. Započítávat amortizace, kapaliny atd. mě přijde úchylný. To jsem si pověsil na krk sám, tím, že mám auto.

na začátku trasy vynuluju kilometrovník a počítám 1km=2kč takže kolega cacher zaplatí polovinu, ergo to, co ukazuje kilometrovník na konci, nebo mi to proplatí v pivech na eventu, případně jinak :))) Jezdím na dehet a moc to neřeším, vždyť jde o zábavu. Amortizace svého auta, které je mírně "v přechodu" už neřeším vůbec.

jak? dělej to jako já: vozíval jsem lidi za prací do německa (natáčení filmů) a cestu jsemjim počítal tak, že mi oni zaplatili jízdné,t.j. projetý benzín. Vzhledem k amortizaci, případnému riziku poškození auta,odpovědnosti za posádku - když způsobíš nehodu a nemáš pojištěné sedadla, poškozeným platíš TY- ale i za auto - kleklo mi auto, oni si vystoupili a já v německu na parkovišti měnil těsnění pod hlavou, no pěkné divadlo, jeden z čumilů vydržel do konce a když to pak chytlo, čuměl jak tele,potom gumy, olej,ale i práci- řízení a tím i pokuty (78 ve vesnici miě stálo 80€, ty kur.y tam stáli o půlnoci, ale při kešování s zastavení kde se nemá) a úklid po nich= to myslím bohatě vyváží to, že se ostatní složí na cestu tobě.A navíc nasi nejezdíte stovky km, tak to navýšení nebude takové… Dej 3Kč/km (pokud máš normální auto, ne nějakého žrouta),vynásob to km, vyděl počtem pasažérů, nějak zaokrouhli a je to.. při ujetých 100km a třech lidech v autě to mají každý za kilo,
Jen za benzín i s tebou je blbost…takhle je to myslím férové..

Dělám to vlasně stejně jako malcor, případně to odhadnu podle najetých kilometrů a dlouhodobé spotřeby. Ošoupání sedaček a opérování tlumičů fakt neřeším…

jenže nejde jen o opotřebování auta, vem čert,ale o tom, že TY zaplatíš případnou pokutu, opravu,proraženou gumu někde na lesní cestě, prostě tyhle věci kolem..ale to poznáš až se ti to přihodí ( ne že bych ti to přál) a osotaní přesednou na bus a starej se sám…
ale zase je fakt, že na keš pojedeš s kamarády a ne s celkem cizími lidmi..i když jsem zase věděl, že ty holky co mám naložený oje.u a nejednou :slight_smile: a kolikrá jsem se i těšil :smiley:

Ať člověk dělá jako malcor, CZECH.TIR, nebo Trauma_Zero, tak je hlavně potřeba se včas domluvit, aby v závěru nikdo nebyl překvapen.

Vozíme s Osikem ostatní kačery zadarmo. Dává nám to svobodu toho, že si vybereme, koho s sebou opravdu chceme vzít.

teda s tou pokutou mi jeste nikdy nenapadlo, vinit spolujezdce za mou blbost :slight_smile:

Kombajny nepořádám a když někam jedu a řeknu nějakému známému o peníze si neříkám.Stejně bych jel ať už sám a nebo s někým.

a) když jsem někoho někam vezl, tak vždy bez požadavku na náhradu a když sám do sebe strčil do kastlíku pajdu na benzín, potěšílo to…
b) rozhodně pokud řidiče moc neznám, je fajn dobrý vyjasnit si to hned před odjezdem
c) svého času když se jezdilo např. Lbc - Praha a zpět byla cena za jízdu rovna ceně jízdenky ČSAD..

Z hlediska vyššího principu mravního…rozhodně nemůžu nechávat cvakat spolujezdce za to, že jezdím rychle, oni za moji těžkou nohu nemůžou.

FUJ! A koho to zajímá?

Pokud jedu někam ze své vlastní vůle a přibírám kamaráda abych měl společnost, tak to neřeším, jel bych tam i sám. Pokud je to nějaká delší cesta a řekne se, že se podělíme o náklady, tak počítám: spotřeba ((29*9,1)/100)+ podíl na ojetých pneu (12.000Kč / 50.000km) + podíl nákladů na servis (8.000Kč /20.000km), což dělá celkem 3,279 Kč/1km. Toto se dělí počtem osob v autě. Amortizaci neřeším, auto mně stárne i tak. Je pravda, že spousta lidí na mě hledí jako bych po nich kdoví co nechtěl, ale toto jsou opravdu skutečné přímé náklady za ujetý kilometr.

Já teda jezdí vlakem, ale jinak je tato otázka úředně vyřešena:

462/2009 Sb. stravné, náhrady za používání motorových vozidel a ceny PHM
§ 1
Sazba základní náhrady za používání silničních motorových vozidel
Sazba základní náhrady za 1 km jízdy podle § 157 odst. 4 zákoníku práce činí nejméně u
a. jednostopých vozidel a tříkolek 1,10 Kč,
b. osobních silničních motorových vozidel 3,90 Kč.

:wink:

Ja si myslim, ze je to predevsim o domluve. A samozrejme je vhodne se domluvit predem, aby clovek vedel do ceho jde nebo taky nejde, ze :slight_smile:

BTW kdyz jsem u par kesi nekoho potkal a chtel poposunout nekam mou dalsi cestou, tak by me ani nenapadlo se zminit o nejake nahrade na PHM nebo ojete pneu.

Jak tu nekdo psal o pokutach, tak to je nejvetsi nesmysl co jsem kdy slysel, protoze za to je plne zodpovedny ridic a ridic si to taky cvaka. Chtit po nekom penize na pokutu, ze jedu jako prase, to mi teda hlava opravdu nebere.

Připomínám jen, že toto je náhrada za amortizaci (ztráta hodnoty, opotřebení, servisní náklady) a k tomu se připočítává náhrada za pohonné hmoty (průměrná spotřeba dle TP krát cena dotyčné pohonné hmoty). Pokud je to jízda na kšeft, tak je to minimální sazba, ale kamarádovi bych si to takto počítat nedovolil.

Ja bud vezmu zadarmo a nebo vyzaduju realny podil na nakladech. Kdyz chce nekdo "prispet na benzin" takje bud pekne mazanej a nebo netusi ze auto vyzaduje vic nez jen to palivo.

Vedu si vsechny naklady, takze vim kolik me tenhle zrout stoji. U Hondy to vychazelo na 4,5Kc za km. U noveho auto to zatim nemam, mam najeto malo ale rozhodne nejezdi jen za benzin. Uz byla garancka, pojisteni je drahy a gumy taky to vsechno se musi zapocitat. Pokuty ale fakt ne :smiley:

Cenu za km delim poctem lidi a to ze "bych tam stejne jel" opravdu neni argument. Nemel bych nejmensi problem nechat nekoho z ucastniku spolecne akce jet sockou. Ja mam auto protoze ocenuju volnost individualni dopravy. Kdo preferuje cenu pravdepodobne se se mnou neshodne.

Hmmm…, tak v našich končinách jsme se ještě tak daleko nedostali. Většinou vyjíždí ten, kdo zrovna nepožil… Pravda, jsou tací, kteří vyjíždějí mnohem častěji, ale to se obvykle finančně neřeší :wink:

Pokud to chceš řešit tak, jak se to řeší při jízdě osobním autem pro firemní účely, můžeš si to spočítat zde: http://www.sfinance.cz/osobni-finance/cestovni-nahrady/kalkulator-pouzivani-vozidla/